Bătuţi de jandarmi după ce au încălcat măsurile impuse de starea de urgenţă

I.M.
Miscellanea / 5 aprilie 2020

Bătuţi de jandarmi după ce au încălcat măsurile impuse de starea de urgenţă

Mai multe persoane proaspăt revenite din străinătate, într-o comună din Teleorman, au fost batute de jandarmi, după ce au refuzat să respecte izolarea şi i-au atacat cu pietre pe poliţiştii veniţi să-i tragă la răspundere, informează portalul de ştiri Ecoul Gorjului.

Potrivit sursei citate, scandalul, care a avut loc săptămâna trecută, într-o comună cu populaţie majoritară de etnie romă, a izbuncit după ce zeci de persoane, cele mai multe asociate lumii interlope, revenite din zone roşii, cum sunt Italia, Spania şi Anglia, au umplut străzile şi magazinele, ca şi cum nu ar fi avut nicio restricţie. Aceşti oameni ar fi avut o atitudine agresivă faţă de restul locuitorilor şi puteau fi auziţi în timp ce vorbeau, în mod ostentativ, în spaniolă sau italiană. Legat de această situaţie, a fost chemat şeful de Post, care a venit însoţit inclusiv de poliţişti din comunele vecine. Cetăţenii nu s-au lăsat, însă, intimidaţi de oamenii în unifomă şi i-au pus imediat pe fugă, cu o ploaie de pietre, scriu cei de la spynews.ro.

În replică, la scurtă vreme, în comună au intrat mai multe dube ale Ministerului de Interne, din care au coborât câteva zeci de jandarmi, echipaţi pentru intervenţie.

Aceştia ar fi intervenit în forţă, fără niciun avertisment prealabil, iar toate persoanele găsite pe stradă la acel moment ar fi fost "snopite în bătaie".

"I-au lovit cu bastoanele, dar şi cu pumnii şi picioarele. Nu am văzut să dea vreo amendă, dar i-au bătut pe toţi cei care nu erau în curte sau în casă", au mărturisit martorii.

Sursa citată precizează că, după acest incident, în cele mai multe localităţi din Teleorman, persoanele care au revenit din străinătate ar fi început, dintr-o dată, să respecte măsurile impuse de starea de urgenţă.

Opinia Cititorului ( 47 )

  1. Au vorbit pe limba lor.

    1. Da, au vorbit pe singura limba inteleasa de infractori. S-au intors tuciurii in tara ca afara nu mai au ce ciordi.

      Oricum, au scapat ieftin. In SUA ar fi incasat-o mai rau iar in Filipine ar fi patit-o mult mai rau. 

      Cand o sa se apuce de praduiala si de nemernicii hoardele de tineri frumosi si liberi veniti acum din UK+Franta, totul o sa se sparga in capul PNL-ului. Ma mir de ce PSD si USR nu se delimiteaza de aducerea acestor derbedei din diaspora. Ma refer strict la derbedii cu masini de GB + Franta care se intorc in colana, iesiti pe geamurile masinilor si chiuind ca la nunta. Imaginea este cumplita, de tari arabe nu de europa. Vad ca Nelu Tataru, baiat orientat se distanteaza primul si o sa ii lase pe prostii din opozitie in offside.

      Ai gresit! Psd va avea mari probleme,pentru ca diaspora se intoarce acasa si va vota la locale! Romanii care se intorc vor vota in favoarea celorlalte partide!

      Păi de ce sa se delimiteze psd de ei ,aceștia sunt votanții lor

      In continuare cred ca impactul negativ este mai mare decat votul lor. Ramane sa vedem cine a avut dreptate.

      Minciuna absoluta si propaganda stil Gobbels este raspunsul ! Asa avem putine infectari, boala a venit din neant nu adusa de sutele de mii de repatriati raspanditi strategic in toata tara, spitalele sunt pregatite, utilate, avem suficiente medicamente si doctori competenti, toata lumea stie ca diaspora voteaza PSD. Bravo! Totusi economia cade iar oamenii de aici vor vedea ca le este foame si din cauza cui, ca le mor rudele si din cauza cui si vrajeala asta prosteasca nu va tine. Vom vedea.

      FELICITARI POLITIEI . SA LE DATI SI PESTE GURA LA CIORI DATA VIITOARE PANA LE CAD DINTII.

      TIPA ALA CRA-CRA-CRA, NU MAI AVE TUPEU CAND I-AU DAT LA TALPI. 

      Ceea ce sa intimplat acolo nu este corect orice ar fi facut exista lege in care nu scrie sa fie batuti , puteau fi pedepsiti in orice fel.. Dar politistii au incalcat legea si au profitat de faptul ca sunt tigani.. Rasistilor sa va dau muie voua si la copii si la mamele voastre sa ma piș pe fața vostra futuva in gura de juguri penale .. Si voi care comentati si jigniti la fel . Sa ma manince cancerul pe voi si pe familiile voastre . Bata-va dumnezeu oamenii fara suflet.. sa va trazneazca la primul traznet .. Amin !

    :)))))) Sublim !!!!!

    1. Desigur sunt si situatii din acestea si trebuie folosita forta, dar sa dai amenzi de 4000 de euro cuiva care merge dupa paine si nu are o hartie la el este de-a dreptul aberant. Nu stiu cat o sa mai suporte mamaliga romaneasca. Eu nu am auzit de masuri sau aprovizionari si rezultate. Nu am auzit decat de spitale care cad ca mustele, masuri zero. O sa plece tot personalul medical in restul tarilor din europa, unde sunt platiti bine, respectati si li se asigura materiale. Asta o sa fie rezultatul masurilor de forta . Si atunci nu putem decat sa presupunem de fapt nu se fac decat jocuri murdare sa se sifoneze bani publici

      Nu mai bate cîmpii,cu ce vrei sa facă dacă ceilalți i-au lasat in curu gol, mă si mir ca se mai zbat

      Bă,dute .....la tuciurii tăi ,dacă în Germania,SUA ,f asa ceva se lăsă cu bătaieeee luată de la mascati lor si părnaieeeee,tu pupăi pe interlopii care acum cătiva ani furau din cotețe si acum parlare italiano acolo mucles iar aici facem pe ,,polizia,,iar acolo pupă si cimentu,vz ce pătesc ,,afară,,.

      Sa plece unde vor, câți medici au demisionat în alte tari, chiar dacă nu au avut echipamente, le-au improvizat, în Italia studenții au venit voluntari în spitale

    s-a intors diaspora sa isi ia tara inapoi....:)))).....boss, ti-au venit votantii!!

    1. Miroase a fake news! Nu exista nici o inregistrare video de la acest "scandal"? Cum se face ca s-a aflat tocmai acum,de la un portal de stiri din Gorj,despre ceva care spun ei ca s-a intamplat in Teleorman?

      Nu ace.stia sunt votantii din diaspora

    Dumneavoastra,cei de la ziarul Bursa,ati verificat daca ceea ce a scris acest portal de stiri numit "spynews.ro" este adevarat?

    1. Care ar fi interesul sa falsifice stirea?

      E o stire foarte plauzibila, in spiritul romanesc al obrazniciei repatriatilor si al brutalitatii jandarmeriei. Asa ca stirea e adevarata chiar daca e falsa (poti intelege asta?!) si deci nu au ce sa verifice la ea. Poti sa fii sigur ca daca nu s-a intamplat inca, atunci se va intampla.

      Nu am spus ca ziarul Bursa a falsificat stirea! Este posibil ca ziarul Bursa sa fi preluat o stire falsa pe care o redä cititorilor sai fara sa o verifice in prealabil! Daca s-a intamplat asa,atunci este inacceptabil pt un ziar de prestigiu precum Bursa!

      Cine ti-a spus tie ca romanii se intorc in tara mai obraznici decat au fost? In marea lor majoritate vin mai civilizati!

      Cine ti-a zis tie ca vin mai civilizati, in majoritate? La Tandarei cum a fost?

      Fals esti tu, care amesteci oamenii cinstiti cu infractorii in spiritul psd. Daca nu s-a intamplat si eu sper sa se intample cu cei care nu respecta legea.

    E normal sa iasa cu bataie.. Voi nu stiti ce tyziganie e in tara.. cata borfasharaie s-a intors de pe afara... toti cersetorii, toate scursurile de care am scapat in ultimii 15 ani.... toata tyzigania posibila s-a intors in comune si sate, si viruseaza tot ce misca pe acolo...

    In Romania poate vom controla virusul dar tyzigania o vom scapa sigur de sub control..  

    1. Eu cred ca esti un propagandist psihopat al mafiei psd! Pana la urma care este adevarul? Vom controla virusul sau ne va controla "Fiara"?

      TZIGANU ESTE TZIGAN SI ÎN PIEALA GOALĂ ,NE AU F DE RUSINE PE UNDE AU,,RESPIRAT,,

      Ai trait vre-o data in strainatate intre cetateni romani,de toate etniile? Iti spun din propria mea experienta! Am cunoscut foarte multi etnici romani care furau si talhareau la fel ca si etnicii tigani! De aceea nu avansam ca societate si tara! Pt ca dam vina pe altii si nu ne vedem propriile defecte si greseli!

      Mă refeream la caracter si nu l a etnie ,corect am întălnit si romi de toată isprava ,corecti si amabili pt cei ce respecta legea jos jobenu iar restu justitie.

    Si cum altfel ar fi trebuit sa se procedeze? Poate ca mult mai dur, nu-i asa?

    Așa ar trebui să se procedeze cu toți recalcitranti și cu cei agresivi

    Îmi pare rau ca trebuie sa spun,dar avem cîțiva compatrioți care nu stiu de vorba buna,nu ar fi trbuit sa se întîmple așa ceva,dar se pare că a ramas meteahna comunista de a asculta doar de rău așa că încercați să stati în casa de.vorba buna si nu de bataie.Numai.asa.vom scapă mai usor de.această molimă.

    Foarte bine le a facut la tiganii infractori au primit ce meritau baiaie si rupere de oase. Greseala a fost ca au fost primiti in tara.

    Oameni buni nu va puneti cu fortele de ordine cata vreme e stare de urgenta deoarece drepturile voastre sunt aproape egale cu 0 in fata lor. Daca considera de cuviinta vin la tine in casa pe proprietate privata si te scot cu forta, iti trag si o bataie si nici nu vor raspunde in vreun fel daca asta credeti. Asa ca nu ii impingeti.

    Tigania nesimtita asta merita.Dupa ce au terminat de furat in vest au venit acasa sa ne umple de virusi, chhhhh

    Daca au facut si s-au comportat asa cetatenii tiganii, pot sa fiu de acord cu interventia si modul de operarare al jandarmilor. Intr-un filmulet postat de cineva , am vazut cum au intervenit politistii din Miami, impotriva unui tip , care se dadea rotund, acesta prefacandu-se ca se opune ordinului de a se retrage: asa ceva am mai vazut doar la meciurile de rugby.....Sa zica mersi ca nu erau in s.u.a.!Spre deosebire de cum s-au comportat jandarmii in 10 august , cand au fost deplorabili.

    Atâta timp cât arunci cu pietre,autoritățile nu vor răspunde cu flori,indiferent ce culoare are pielea ta.Si până la urmă e stare de urgenta...Cat timp sa mai curați ouă unor asemenea îndărătnici neadaptati?Curaj,polițiști și jandarmi!Nici o instanță nu le vor da dreptate,mai ales în aceste condiții.

    Dincolo de cazurile justificate in care intervine politia, jandarmeria si armata in forta, veti descoperi ca militarizarea urbana are neajunsuri.. calca in picioare drepturi si libertati pe timp de pace.

    Statul militar va prinde curaj si va manifesta exces de zel, in perioadele cand veti deveni din nou oameni liberi.  

    Nimeni nu va mai putea circula liber, fara sa fie urmarit, legitimat, intimidat, va avea permanent suflarea Politiei si girofarul sufland in ceafa.  

    Oamenii vor deveni niste sclavi biometrici, indiferent cat vor respecta regulile, n-am nicio indoiala in aceasta privinta. 

    1. Inainte faceam 34 de minute pana la serviciu. Acum fac 8 minute in conditii normale si 10-11 daca ma opreste militia de vre-o 3 ori in drum spre serviciu, sa le arat adeverinta.

      Cand se mai reia treaba, aceiasi militieni care sunt acum in strada, poate vor dirija traficul, aduc un efect pozitiv si nu ma deranjeaza sa ma intreaba/legitimeaza. 

      Perso nal nu ma deranjeaza daca sunt urmarit, legitimat de un militian. Din contra sunt mai confortabil... omu isi face treaba, deci eu sunt mai in siguranta. 

      drepturi si libertati pe timp de pace!

      acum pe timp de pace, avem stare de urgenta .... 

      drepturile si libertatile individului sunt restrinse..... 

      in stare de urgenta se guverneaza cu ordonante militare.... 

      cei care au apucat epoca ANTONESCU stiu ce este o ordonanta ..... 

      si in trecut am fost tot sclavi, doar ca uni nu se credeau sclavi.... 

      e clar ca dupa covid 19, va fi o alta lume...... 

      apropo, oare citi romi au facut stagiul militar!? 

    Le-au incarcat bateriile marocanilor.

    1. Daaa, si mai incolo dupa gratii o sa bubuie.

      Sa vezi atunci rahat colorat pe pereti !!! 

    Este bine ca statul a inceput sa functioneze, dar este grav ca statul a inceput sa functioneze asa de tarziu. Continuarea fireasca ar fi sa intervina si in cazurile in care unii indivizi si organizatii incearca sa intimideze reprezentantii statului.

    Cadere drastica a pilonul II de pensii cu 10% in martie. Este inadmisibil. Ce face ASF? Ce face ministerul muncii? Ce fac parlamentarii? Cand o sa iesim la pensie o sa ne luam un pachet de biscuitii pe banii din pensia de la pilonul II. Inflatia pe anii 2008-2019 a fost de 41,4%, iar ei punand scaderea asta din martie, au o crestere a fondurilor de pensii pe perioada amintit mai sus de 20%. Pe noi cine ne apara?

    1. Asta e chiar o problema, care e acționariatul, cine e patronul la pensiile de la pilonul 2, iar ne au dat teapa

    Pe tigani (mai sunt si interlopi pe deasupra)ii numeste cetateni.Pe noi ne numesc romani

    Romanii sa stea in casa,romanii sa faca ,romanii sa dreaga.....Politicieni,crainic i,ziaristi nu fac parte din poporul asta fiindca numai pe noi ne numesc romani.Nu am auzit cuvinte precum cetatenii romani,poporul.nostru,oamenii. Bine ca sunt cetateni tiganii infractori care nu respecta nicio lege!Ei au drepturi, nu ai voie sa-i discriminezi.Noi putem fi sfidati si discriminati! 

    1. Legea e lege pentru toti.Nu sint tiganii mai cu mot ca alti cetateni nu ei fac legea in aceasta tara si da,merita sa suporte rigorile legii.Pentru incalcarea regulilor merita pedepsiti si noi cetatenii acestei tari trebuie odata pentru tot deauna sa lasam persoanele abilitate sa-si faca datoria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb