Bayer a fost inclusă în Dow Jones Sustainability World Index pentru al 18-lea an consecutiv

Cristina Radu
Companii / 11 septembrie 2017

Bayer a fost inclusă în Dow Jones Sustainability World Index pentru al 18-lea an consecutiv

Bayer a fost inclusă în Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World), pentru al 18-lea an consecutiv de la lansarea acestui proiect, în 1999. Firma îşi reconfirmă statutul în vederea practicilor sustenabile de business în industria farmaceutică şi chimică, conform unui comunicat de presă trimis Redacţiei de către companie. DJSI World esre un instrument util pentru investitorii instituţionali ce acordă atenţie deosebită sustenabilităţii în momentul în care îşi definesc strategia.

Hartmut Klusik, membru al Consiliului de Administraţie Bayer şi responsabil pentru Resurse Umane, Tehnologie şi Sustenabilitate, a declarat: "Suntem încântaţi să fim şi anul acesta în firmele incluse în acest index de sustenabilităţii. Sustenabilitatea este o componentă cheie a strategiei noastre şi se regăseşte în fiecare aspect al activităţilor pe care le desfăşurăm. În acest mod, creăm premisele succesului Bayer pe termen lung şi ne asigurăm că tot ceea ce facem este în beneficiul societăţii".

Agenţia elveţiană de rating RobecoSAM a evaluat, pentru DJSI World, la solicitarea deţinătorului indexului S&P Dow Jones Indices, peste 2.000 din cele mai mari firme listate, în baza principiului "cel mai bun din categoria sa": DJSI World alege 10% din topul firmelor dintr-un sector, pe baza criteriilor economice, ecologice, etice, sociale.

Bayer a obţinut în categoria sa un scor foarte bun în vederea raportării integrate şi a dezvoltării personalului, respectarea drepturilor omului şi managementul furnizorilor.

Bayer este o firmă globală cu competenţe în domeniul Ştiinţelor Vieţii: medicină şi agricultură. Bayer este o companie dedicată principiilor dezvoltării sustenabile şi responsabilităţilor sociale şi etice aferente, în calitatea de cetăţean corporativ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb