BCR la 20 de ani: dobânzi promoţionale la credite şi la depozite

C.P.
Bănci-Asigurări / 28 noiembrie 2010

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţare, Bancă Comercială Romană (BCR) oferă clienţilor săi, persoane fizice, dobânzi promoţionale la credite şi la depozite, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

BCR oferă o reducere de 20% a dobânzii pentru creditul de nevoi personale fără garanţii reale (Credit Divers Extra/Super BCR) cu dobândă fixă pe toată perioadă de creditare, acordat în Lei sau Euro.

Pentru creditul de nevoi personale fără garanţii, în lei (Divers Extra BCR) banca oferă clienţilor cu istoric (îşi încasează salariul într-un cont curent deschis la BCR, au avut un comportament bun de plată etc.) o dobândă fixă de la 6,00% pe an pentru creditele acordate pe o perioadă de maxim 2 ani, această urcând până la 8,4% pe an pentru creditele de până la 10 ani.

Pentru creditul de nevoi personale fără garanţii, în euro (Divers Super BCR) banca oferă o dobândă fixă de 8,6% pe an indiferent de perioada pentru care este contractat creditul.

Pentru clienţii fără istoric, BCR oferă creditul de nevoi personale fără garanţii, în lei (Divers Extra BCR) cu dobânzi fixe începând de la 7,6% pe an pentru o perioadă de maxim 2 ani şi de 8,8% pe an pentru creditele de până la 5 ani. Pentru creditul de nevoi personale fără garanţii, în euro (Divers Super BCR) bancă oferă o dobândă fixă de 10,6% pe an pentru creditele acordate pe o perioadă de până la 5 ani.

Totodată, banca a lansat două depozite cu dobânzi promoţionale în Lei şi Euro pentru clienţii persoane fizice. BCR oferă o dobândă fixă de 8% pe an pentru depozitele constituite în lei la termen de 3 luni, şi 4% pe an dobândă fixă pentru depozitele constituite în EUR la termen de 3 luni. Oferta este valabilă pentru depozitele nou constituite, fără a există o sumă minima de constituire.

În plus, BCR oferă un bonus în valoare de 0,25% pe an, clienţilor care aleg să îşi constituie depozitele Click 24 Banking BCR şi Alo 24 Banking BCR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4986
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3071
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8889
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0585

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb