Be Igloo se extinde la Braşov

F.A.
Companii #Imobiliare / 1 iunie 2010

Activitatea Be Igloo, divizia de vânzări a fondului de investiţii Romania Invest, se extinde la Braşov, unde deţine 30 de apartamente în cadrul proiectului rezidenţial Evocasa Viva, dezvoltat de Adama.

Echipa Be Igloo va demara, începând de săptămâna viitoare, campania de marketing, urmând ca rezultatele să fie înregistrate de echipa de vânzări în următoarele trei luni. "Avem un model de afaceri de succes în Bucureşti, iar colaboratorii noştri din Braşov vor vedea în scurt timp rezultatele startegiilor noastre atipice", a declarat Nimrod Zvik, directorul de marketing al Be Igloo.

Romania Invest a achiziţionat 30 de apartamente din cadrul Evocasa Viva Braşov la începutul acestui an, acestea fiind parte a unui plan de extindere şi în afara Bucureştiului. Proiectul braşovean va include peste 500 de locuinţe, prima fază urmând a fi livrată pe piaţă în acest an.

Fondul de investiţii are la dispoziţie 40 de milioane de euro, în 2010, în vederea cumpărării de locuinţe în proiecte rezidenţiale din diverse zone ale ţării, deşi principala ţintă rămâne Capitala.

"Momentan am cumpărat la Braşov, dar avem oferte şi din alte zone. Vom vedea ce vom putea găsi tentant, pentru că trebuie să fim foarte atenţi. Piaţa nu permite nicio greşeală şi noi nu avem de gând să facem vreuna", a continuat Nimrod Zvik.

Posibile tranzacţii în Cluj-Napoca, Ploieşti, Bacău şi Iaşi

Investitorul are în desfăşurare evaluări ale potenţialului unor investiţii în locuinţe din mai multe ansambluri rezidenţiale aflate în construcţie în Cluj-Napoca, Ploieşti şi Bacău.

"Noi suntem deschişi şi am demarat operaţiuni de due diligence pentru mai multe proiecte din ţară. În măsura în care aceste tranzacţii se vor dovedi avantajoase, vom achiziţiona apartamente în ansamblurile pe care le vizăm", a explicat Nimrod Zvik.

Romania Invest deţine, în acest moment, aproximativ 750 de apartamente în şapte proiecte rezidenţiale din Capitală şi alte 30 în Braşov, preţurile acestora începând de la aproximativ 50.000 de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb