"BenQ" lansează modelul de maus cu laser L500

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 septembrie 2008

"BenQ" anunţă lansarea mausului portabil pentru notebook-uri L500 cu funcţia "All Function", proiectată pentru a le oferi utilizatorilor cele mai potrivite soluţii la nevoile lor. L500 beneficiază de o serie de caracteristici precum senzorul laser la 1.600 DPI, rotiţa de scrol 4D şi cele două butoane laterale pentru navigare rapidă pe Internet, oferind un plus de mobilitate şi, nu în ultimă instanţă, productivitate sporită.

Mai mult decât oricând utilizatorii rezolvă chestiuni de afaceri în timp ce se află în mişcare şi, de aceea, cer din ce în ce mai mult de la mausul lor. Dacă un model nu doar răspunde solicitărilor de bază ale clientului precum eleganţa, dimensiunile compacte şi posibilitatea de a putea fi folosit pe o varietate de suprafeţe, ci este şi accesibil din punctul de vedere ale preţului, atunci acel model devine produsul ideal. BenQ L500 cu facilitatea "All Function" este în mod clar un partener ideal pentru orice notebook.

Precizie profesională a senzorului cu laser

Tehnologia laser profesională a modelului L500 permite obţinerea unei performanţe uimitoare a modelului pe aproape orice tip de suprafaţă şi chiar pe suprafeţe pe care modelele tradiţionale cu laser nu pot funcţiona, oferind astfel mobilitate şi productivitate sporite.

Laser de rezoluţie ultra - înaltă - 1.600 DPI

Rezoluţia foarte performantă, de 1.600 DPI a acestui senzor, permite controlul foarte bun al navigării pe ecran recomandând modelul pentru utilizatorii profesionişti.

Rotiţă de scroll cu înclinare 4D

Rotiţă de scroll cu 4 direcţii. Noua tehnologie care stă la baza rotiţei de scroll modelul L500 oferă o modalitate complet nouă de a naviga suprafeţele wide ale foilor de calcul, documentelor şi paginilor web. Înclinaţi rotiţa spre stânga sau spre dreapta sau rotiţi-o înainte sau înapoi pentru a vă bucura de mai mult confort şi eficienţă în utilizare.

Două Butoane Rapide laterale pentru navigare uşoară pe internet şi design prietenos

Cele două butoane laterale sunt special proiectate pentru a facilita navigarea pe Internet, în timp ce modalitatea în care se potrivesc cu design-ul optimizat al modelului L500 le fac un accesoriu la îndemână pentru utilizatorii de notebook-uri.

Modelul L500 oferă eleganţă, design ergonomic şi cel mai bun confort de utilizare celor care îl folosesc cu mâna dreaptă.

Despre BenQ Corporation:

Corporaţia BenQ, unul dintre principalii furnizorii de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicaţiile mobile, tehnologia de afişare a imaginii şi tehnologiile de convergenţă digitală şi de reţea. BenQ oferă produse ce beneficiază de design inovator, uşurinţă în utilizare şi tehnologii integrate în platforme care promit să împlinească motto-ul BenQ de "Bringing Enjoyment and Quality to Life," incluzând proiectoare digitale, monitoare şi televizoare LCD, camere digitale, telefoane mobile, notebook-uri, dispozitive de stocare, media şi periferice (mausuri şi tastaturi). Veniturile din 2007 ale corporaţiei BenQ au depăşit 1.83 miliarde USD (venituri consolidate ale diviziilor de producţie şi de business pentru produsele marcă proprie).

Despre BenQ Group:

Grupul BenQ este format în prezent din 12 companii care operează independent folosind resurse comune şi împărtăşesc aceleaşi sinergii de extindere. Grupul BenQ include: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (nr.3 la nivel mondial în producţia de paneluri TFT-LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., Daxin Materials Corp., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation şi Wellypower Co., Ltd. Veniturile din 2007 ale grupului BenQ au depăşit 23 miliarde USD.

1 venituri consolidate ale diviziilor de producţie şi business pentru produsele marca BenQ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb