Bavarom, cel mai mare importator independent de bere din ţara noastră, aduce în rafturi Berea Nenea Iancu la sticlă, în acestă lună, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.
După lansarea la începutul acestei veri a berii Nenea Iancu la draft, Bavarom a demarat din această toamnă şi distribuţia la sticlă de 0,5 litri. "În fapt, Nenea Iancu la sticlă se află deja în câteva supermarketuri din Bucureşti, clienţii reţelelor NIC şi OK sau ai Librăriei Bastilia, spre exemplu, au făcut deja cunoştiinţă cu berea Nenea Iancu la sticlă, iar feed-backul este mai mult decât pozitiv", declară Costin Ghindea, director general Bavarom.
Nenea Iancu este o bere premium produsă din trei ingredient de bază: apă, malţ din orz şi hamei, după un procedeu natural de fermentaţie care durează 45 de zile. Berea Nenea Iancu se vinde în două sortimente: bere blondă de tip "Munchner Lager" cu o concentraţie de alcool de 4.9 grade şi bere albă nefiltrată (tip Weiss), care are în componenţă un al patrulea ingredient, malţul din grâu, cu o concentraţie de alcool de 5.1 grade.