Bergenbier S.A lansează Raportul de sustenabilitate pentru anul 2020

G.B
Companii / 26 august 2021

Mihai Voicu, Director General al Bergenbier S.A.

Mihai Voicu, Director General al Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company - una dintre cele mai importante companii de pe piaţa berii din România- a lansat Raportul de sustenabilitate pentru anul 2020 care arată progresele obţinute în realizarea obiectivelor globale Our Beer Imprint 2025 de a contribui la protecţia oamenilor, a mediului înconjurător şi a comunităţilor, conform unui comunicat remis redacţiei.

Ţintele stabilite, organizate pe trei piloni - promovarea unui consum responsabil, eficienţă de la grâne la pahar, sprijin pentru oameni şi comunităţi - fac ca toate acţiunile Bergenbier S.A. să se îndrepte către protejarea resurselor şi dezvoltarea unui viitor sustenabil.

Începând cu luna noiembrie 2019, Bergenbier S.A. nu a mai trimis la groapa de gunoi niciun fel de deşeu menajer, procentul de valoficare fiind de 100% (valorificare prin reciclare sau valorificare energetică). În 2020 au fost puse pe piaţă un total de 35.348.039 kg ambalaje generând 4089,27 tone de deşeuri, dintre care 4089,12 tone au fost reciclate, iar 0,15 tone au fost eliminate în mod controlat.

98% dintre materiile prime folosite în producerea berii în fabrica Bergenbier din Ploieşti sunt de provenienţă autohtonă, ceea ce a contribuit la încurajarea economiei locale, potrivit sursei citate.

Bergenbier S.A., companie situată în top trei producători de bere din România, realizează producţia în fabrica de la Ploieşti şi are o reţea performantă de distribuţie naţională. Compania are peste 650 de angajaţi şi a plătit către statul român impozite şi taxe aferente anului 2020 în valoare de peste 196 milioane de lei.

« Sunt mândru să fiu parte din Familia Bergenbier S.A., o companie care într-un an 2020 dificil pentru toţi, a arătat solidaritate, unitate şi sprijin pentru parteneri şi clienţi. Împreună am găsit forţa de a continua la acelaşi nivel. Reuşita noastră a fost determinată de echipa puternică din Bergenbier, adevăraţi profesionişti în industria berii, care a lucrat cu o agilitate de invidiat, alături de partenerii noştri din comerţul modern şi tradiţional şi partenerii distribuitori.

Am simţit pasiunea şi determinarea fiecăruia în tot acest timp şi le mulţumesc pentru prietenie şi parteneriat. Suntem hotărâţi să continuăm pe drumul responsabilităţii şi al sustenabilităţii în respectarea principiilor unui mediu de afaceri corect, să ne îmbunătăţim an de an amprenta berii pe care o producem, să eficientizăm utilizarea resurselor în orice activitate.», a declarat Mihai Voicu, Director General al Bergenbier S.A.

În 2020 grija pentru mediul înconjurător şi gradul de implicare în proiectele de sustenabilitate au rămas neschimbate. În acest sens, Bergenbier S.A. a realizat a treia etapă a proiectului "Te răcoreşti şi reîmpădureşti!", unul dintre cele mai ample proiecte de reîmpădurire organizat de către un berar. Din dorinţa de a dărui înapoi naturii din răcoarea pe care aceasta o oferă şi datorită angajamentului pe termen lung pentru menţinerea şi îngrijirea zonelor plantate, alături de prietenii de la "Plantăm fapte bune în România" şi Ocoalele Silvice au fost plataţi încă 50.000 de puieţi, numărul total al acestora ajungând la 150.000 în 2020.

Împreună cu Asociaţia Berarii României, Bergenbier S.A. a susţinut campania #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, care îşi propune să atragă atenţia consumatorilor asupra situaţiei economice din sectorul ospitalităţii, puternic afectat de întreruperea activităţii pe perioada stării de urgenţă.

Mai mult decât atât, compania s-a implicat în proiectul "Din Linia Întâi Pentru Linia Întâi!" prin care unităţile sanitare de pe întreg teritoriul României au primit materiale de strictă necesitate în tratarea persoanelor infectate COVID-19, se arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. toata berea care se vinde in Romania acum e fake

    ingredientele de sinteza depasesc pe cele naturale 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb