Bergenbier se alătură Generaţiei de Aur la meciul de retragere

F.D.
Companii / 21 mai

Bergenbier se alătură Generaţiei de Aur la meciul de retragere

Bergenbier, partener al Echipei Naţionale, se alătură Generaţiei de Aur la meciului de retragere, care va avea loc în data de 25 mai, pe Arena Naţională.

Arena Naţională din Bucureşti devine scena ultimului meci disputat de Generaţia de Aur, o echipă care a scos românii în stradă după partide memorabile la Bari, Toulouse sau pe legendarul Rose Bowl din Pasadena. Meciul de retragere reprezintă o ocazie specială pentru fanii fotbalului din întreaga ţară să-şi arate recunoştinţa şi să-şi aplaude idolii.

"Bergenbier retrăieşte împreună cu Generaţia de Aur meciurile istorice disputate de Echipa Naţională a României şi ne bucurăm să le fim alături fotbaliştilor şi antrenorilor în această zi importantă pentru noi toţi. Invităm toţi suporterii fotbalului să participe la o seară de excepţie, în compania unor vedete sportive incontestabile pentru istoria fotbalului românesc." spune Victor Teioşanu, Director de marketing Bergenbier S.A.

Tricolorii se vor duela cu o selecţionată mondială formată din fotbalişti legendari, dar şi adversari ai României în lupte teribile. Pe gazonul Arenei Naţionale vor apărea nume uriaşe precum Rivaldo, Hristo Stoichkov, Christian Panucci, Dida, Christian Karambeu, Christian Zaccardo.

"Alături de Hagi, Popescu sau Dumitrescu am trăit seri memorabile, ne-au unit, ne-au făcut o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Mă bucur că familia Bergenbier, din care am făcut şi eu parte, este din nou alături de noi, o generaţie care a lăsat ceva în urmă şi despre care încă se vorbeşte la peste 20 de ani de la acele momente. Pe 25 Mai îi aşteptăm pe toţi cei care ne-au fost alături la fiecare bătălie, fiecare victorie sau înfrângere, pentru că fiecare dintre ei a pus umărul la succesul nostru" a spus Bogdan Stelea, fost membru al echipei naţionale.

De la meciul de retragere al Generaţiei de Aur nu vor lipsi fotbalişti precum: Gică Hagi, Gică Popescu, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Ilie Dumitrescu, Marius Lăcătuş sau Ionuţ Lupescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb