Binance anunţă o creştere pentru altcoins pe fondul evoluţiei favorabile a reglementării

F.D.
Companii / 17 august 2023

Binance anunţă o creştere pentru altcoins pe fondul evoluţiei favorabile a reglementării

Platforma globală de schimb de criptomonede Binance prezintă tendinţele globale ale pieţei cripto pentru lunile iunie şi iulie, iar vara anului 2023 arată o creştere pentru altcoins pe fondul evoluţiei favorabile a reglementării, în contextul unei pieţe relativ temperate, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, iulie a fost o lună relativ lentă pentru pieţele cripto, iar capitalizarea generală a crescut cu doar 1,0%, cea mai mică modificare lunară pentru anul în curs. Acest lucru s-a datorat parţial diminuării nivelului de anticipare în privinţa ETF înregistrat în iunie. Cu toate acestea, aria altcoin a cunoscut o creştere a activităţii. Principalul factor a fost rezultatul cazului SEC din SUA împotriva Ripple, în care judecătorul a hotărât că XRP nu a fost o valoare mobiliară, când a fost vândută publicului pe piaţa secundară.

XRP a fost cel mai puternic ca evoluţie în iulie, iar preţul său a crescut cu 47,4% după o hotărâre favorabilă în cazul menţionat anterior. Momentul a reverberat în spaţiul altcoin, crescând şi preţurile SOL şi MATIC. Odată cu rebrandingul Twitter la X, DOGE a înregistrat şi o creştere semnificativă a preţului, aparent datorită asocierii sale percepute cu proprietarul lui X, Elon Musk.

BTC şi ETH au fost modeste, între primele 10 monede după capitalizarea pieţei, scăzând cu 4,1% şi, respectiv, 4,0%. În urma unui val de cereri spot Bitcoin ETF în iunie, entuziasmul s-a stins treptat, deoarece investitorii aşteaptă acum deciziile viitoare ale SEC.

În iunie, piaţa cripto se redresase uşor, iar capitalizarea globală creştea cu 3,3%. Această evoluţie a fost alimentată, în mare măsură, de creşterea BTC, deoarece cel mai mare administrator de active din lume, BlackRock, a solicitat un fond bitcoin ETF. Un val de optimism s-a răspândit pe piaţă, BTC şi ETH depăşind plafoanele de 30.000 de dolari, respectiv 1.900 de dolari, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb