Bitdefender închiriază 9.267 mp în Orhideea Towers

Cristina Radu
Companii #Imobiliare / 10 august 2017

Sigla Bitdefender (Sursa foto: Facebook)

Sigla Bitdefender (Sursa foto: Facebook)

Bitdefender, companie românească de securitate informatică cu activitate globală, închiriază 9.267 de metri pătraţi în Orhideea Towers pentru termenul minim de 5 ani. Clădirea de clasă A, certificată LEED GOLD, dezvoltată de CA IMMO, având 37.000 mp închiriabili, va acomoda sediul central al Bitdefender începând cu prima jumătate a lui 2018, atunci cand va fi finalizată.Firma a adus rata de pre-închiriere a proiectului la 65%. Valoarea invesţitiei este de 75 milioane euro, potrivit unui comunicat al firmei.

Frank Nickel, Chief Executive Officer în cadrul CA IMMO a afirmat: "Suntem încântaţi să aducem în portofoliul nostru un client nou, Bitdefender. Dezvoltarea proiectului Orhideea Towers ne permite completarea bazei noastre de clienţi premium şi satisface planurile de expansiune ale companiilor din România cu cea mai accelerată rată de creştere, asa cum este Bitdefender, multe dintre acestea fiind parteneri de lungă durată. Cu acest proiect, ne consolidăm poziţia locală, adăugând o nouă clădire de clasă A portofoliului actual din Bucureşti, închiriat aproape în totalitate".

Bogdan Irina, Chief Operating Officer in cadrul Bitdefender a explicat: "Înconjurată de universităţile tehnice, campusul studenţesc şi la mică distanţă fată de centrul oraşului, această nouă clădire ne va asigura o multitudine de avantaje, cel mai important fiind contactul strâns cu absolvenţii Universităţii Politehnice Bucureşti ... Oamenii sunt activul nostru numărul unu, deoarece tot ce are legătură cu securitatea cibernetică se genereaza din inteligenţa, continua cercetare şi creativitate acestora".

Contractul de închiriere durează minim 5 ani cu posibilitatea de extindere, fiind intermediat de firma imobiliară Cushman Wakefield Echinox. Bitdefender este al doilea chiriaş ancoră care îşi relochează operatiunile globale în Orhideea Towers, alături de Misys, o firmă globală specializată în dezvoltarea de software financiar.

Compania românească Bitdefender, îşi va muta, începând din mai 2018, echipele globale din locaţia anterioară, DV24Offices, în etajele 9, 10, 11 şi 12 ale clădirii Orhideea Towers. Mai mult de 900 de angajaţi ai firmei vor lucra în noul sediu global.

Orhideea Towers este dezvoltată conform cu standardele de calitate ale portofoliului imobiliar al CA IMMO, din perspectiva design-ului, specificaţiilor tehnice şi criteriilor de sustenabilitate, iar proiectul va fi certificat LEED Gold. Orhideea Towers, situată în zona de centru-vest a Bucureştiului, beneficiază de un acces facil şi de vizibilitate.

Construcţia a început cu lucrările de fundaţii speciale în octombrie 2015, având data de livrare prevazută în prima jumătate a lui 2018. Cele două turnuri ale clădirii, puse sub forma literei H, sunt conectate prin intermediul unei punţi cu suprafete vitrate. Cele două turnuri vor avea două etaje subterane şi 13 (P+12), respectiv 17 (P+16) etaje supraterane, cu suprafeţe de până la 2.700 de mp/etaj. Clădirea va avea 406 de locuri de parcare şi spaţii pentru biciclete, duşuri şi vestiare pentru biciclişti.

CA IMMO este specializat în dezvoltarea de spaţii de birouri în oraşele capitală din Europa Centrală. Firma are un istoric şi o experienţă bogate în calitate de dezvoltator de clădiri premium. Compania este activă în Austria, Germania, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia şi România. CA IMMO deţine în România cinci clădiri de birouri.

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global. Aceasta furnizează soluţii de protecţie împotriva ameninţărilor, derulează activităţile de cercetare şi dezvoltare şi respectiv încheie parteneriate strategice. Compania a dezvoltat tehnologii destinate securităţii pentru piaţa rezidenţială şi corporaţii. Firma este totodată şi un furnizor pentru protecţia terminalelor şi infrastructurilor hibride.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb