BitDefender îsi reînnoieste certificarile, confirmându-si compatibilitatea cu sistemele de operare Linux

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 noiembrie 2007

Parteneriatul tehnologic cu Red Hat si Novell atesta compatibilitatea BitDefender cu sistemele de operare Linux

Site-ul BitDefender anunta ca solutiile de securitate IT, BitDefender Security for Mail Servers si BitDefender Security for Samba, au fost declarate compatibile cu sistemele de operare Linux.

Aceste acorduri de conformitate asigura actualii si viitorii utilizatori ca respectivele solutii de securitate BitDefender sunt compatibile cu Red Hat Enterprise Linux sau cu Novell SuSE Linux Enterprise Server. În urma acestor acorduri, BitDefender-Security-for Novell si BitDefender-Security-for-Samba vor fi disponibile în catalogul ISV al Red Hat si pe site-ul Partenerilor Tehnologici Novell.

BitDefender Security for Mail Servers cuprinde module antivirus, antispyware, antispam si antiphishing care protejeaza traficul de mail al companiilor sau furnizorilor de servicii Internet. Compatibila cu majoritatea platformelor de e-mail, solutia ofera protectie proactiva împotriva amenintarilor informatice si împotriva tentativelor de furt de date confidentiale si informatii valoroase.

Solutia BitDefender Security for Samba ofera protectie împotriva virusilor si a spyware pentru fisierele partajate din retelele Samba. Scanând toate fisierele accesate împotriva amenintaprilor informatice cunoscute si necunoscute, solutia de securitate permite si respectarea reglementarilor privitoare la securitatea datelor. Produsul este flexibil datorita modulului vfs open source BitDefender care poate fi compilat cu orice versiune de Samba.

\"Red Hat si Novell sunt cei mai mari distribuitori Linux din lume. Datorita acestor noi parteneriate tehnologice, BitDefender este unul dintre furnizorii preferati de solutii de securitate pentru comunitatea Linux\", declara Alexandru Balan, Linux Product Manager, BitDefender.

\"Am creat soft-ul nostru astfel încât sa fie 100% POSIX compliant, integrându-se automat cu cele mai populare servere de mail. În acelasi timp, poate fi instalat, atat pe majoritatea distributiilor Linux, cât si pe ultimele versiuni de FreeBSD\", a mai adaugat Balan.

Despre BitDefender:

BitDefender este producatorul românesc lider tehnologic la nivel mondial în securitatea datelor. Compania ofera solutii inovatoare care protejeaza eficient împotriva amenintarilor informatice, setând noi standarde în domeniu pentru viteza de reactie, instalare, utilizare si actualizare usoara. Prezent în peste 6000 de magazine de pe cele cinci continente, BitDefender este cel mai raspândit produs românesc în întreaga lume care protejeaza eficient împotriva amenintarilor a peste 41 de milioane de utilizatori individuali si corporate din mai mult de 180 de tari. BitDefender are sucursale în SUA, Marea Britanie, Germania, Spania si România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb