"BitDefender" vizează o cotă de circa 50% pe piaţa aplicaţiilor antivirus şi conexe în 2008

NI
Ziarul BURSA #Companii #IT / 14 ianuarie 2008

Producătorul român de soluţii de securitate a datelor, BitDefender, ţinteşte pentru 2008 o cotă de circa 50% pe piaţa locală a aplicaţiilor antivirus şi conexe, datorită lansării unei noi game de produse şi noi versiuni, a declarat reprezentantul companiei, Cosmin Mareş, citat de NewsIn.

"Ţintim pentru 2008 o cotă între 45 şi 50% din piaţa românească a aplicaţiilor antivirus şi conexe, bazându-ne în special pe investiţiile în marketing şi extindera canalului de distribuţie. De asemenea, pentru anul acesta urmează să lansăm o nouă linie de produse pentru desktop BitDefender 2009, însă pe parcursul anului vom lansa versiuni noi şi pentru celelalte produse deja existente pe piaţă precum Linux, Corporate, etc.", a mai spus Cosmin Mareş.

Compania previziona în 2007 o creştere a pieţei de aplicaţii antivirus şi conexe de circa 20% faţă de cea din anul anterior, când a ajuns la circa cinci milioane euro, iar până la sfârşitul anului estimau depăşirea cotei de 40%. "Încă analizăm rezultatele financiare pe anul trecut, pentru a putea confirma", a precizat Cosmin Mareş.

"Anul acesta vom asista la o creştere de aproximativ 15-20% a pieţei de securitate IT, datorită evoluţiei pieţei. În 2007, valoarea pieţei de securitate IT din România a depăşit zece milioane euro, cu o creştere de peste 20% faţă de 2006. Din aceasta, piaţa de antivirus şi conexe reprezintă şase milioane euro, adică aproximativ 60%, crescând cu aproximativ 20% faţă de 2006", a mai adăugat Mareş.

Compania BitDefender urmează să fie listată la o bursă din România, din Europa sau din Statele Unite la sfârşitul anului 2008 sau în prima parte a lui 2009, a declarat la sfârşitul anului trecut, preşedintele BitDefender, Florin Talpeş. "În momentul de faţă nu ştim la care bursă ne vom lista, dar este clar că acest lucru se va întâmpla. Dacă până acum excludeam Bursa de la Bucureşti, acum luăm în considerare şi această variantă. Vom şti mai precis la jumătatea anului 2008, pentru că, până atunci suntem în faza de analiză. Este posibil să ne listăm în 2008, dar e mai probabil în 2009", a explicat Talpeş.

BitDefender oferă soluţii care protejează împotriva ameninţărilor informatice. Prezent în peste 6.000 de magazine pe cinci continente, BitDefender este unul dintre cele mai răspândite produse româneşti în întreaga lume, fiind folosit de peste 41 milioane de utilizatori individuali şi corporate în 180 de ţări.

BitDefender are sucursale în SUA, Marea Britanie, Germania, Spania şi România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb