Bittnet Systems demarează un program de răscumpărare de acţiuni proprii

A.I.
Piaţa de Capital / 7 august

Bittnet Systems demarează un program de răscumpărare de acţiuni proprii

Bittnet Systems (BNET) a demarat, astăzi, un program de răscumpărare a cel mult zece milioane de acţiuni proprii, titlurile fiind achiziţionate la preţurile pieţei dar care trebuie să se încadreze în intervalul 0,1 lei - 0,25 lei, conform unui raport al companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Bugetul maxim al operaţiunii, ce a fost aprobată de acţionari în aprilie, este de două milioane de lei.

Conform raportului, răscumpărările se vor realiza cu următoarele destinaţii posibile: pentru implementarea programelor de tip stock option, precum şi pentru orice altă destinaţie permisă de lege, inclusiv anularea acţiunilor astfel dobândite de societate. Implementarea programului de răscumpărare se va realizează din surse proprii.

Intermediarul operaţiunii de piaţă este BRK Financial Group, iar volumul maxim zilnic răscumpărat va fi în limita a 25% din cantitatea medie zilnică de acţiuni tranzacţionate în piaţă.

Bittnet Systems este o companie listată în Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti, care este prezentă în piaţa de capital şi cu patru emisiuni de obligaţiuni.

Pentru primele trei luni ale acestui an, veniturile din contractele cu clienţii ale Bittnet s-au ridicat la 32,5 milioane de lei, cu 25,1% sub cele din aceeaşi perioadă a anului trecut şi o pierdere operaţională de 5,3 milioane de lei, cu mult peste cea de 1,03 milioane lei din primele trei luni ale anului trecut.

Compania îşi va prezenta rezultatele financiare aferente celui de-al doilea trimestru în data de 25 august.

Evaluarea bursieră a Bittnet Systems se ridică la circa 125 milioane lei.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. SO(P) pe el!

    Ce gluma de conducere... si culmea ca mai au tupeu sa se si premieze, regulat.

    mai cred in ei, am investit acum 6 ani la pretul ajustat de 0,8 cum ar veni azi, va dati seama ce pierdere am dar la fiecare aga ma incarc cu energie si speranta la va rasari soarele si pe strada mea, am vrut odata sa vand la suparare dar mi-a batut obrazul conducerea si am lasat-o asa ca nu vreau sa ii supar

    1. Eu am cumparat la ei prin 2020, cand era actiunea 0,46. Acum (august 2024) pierderea se apropie de 60%. La AGA din 2024 spuneau ca de anul acesta vor ,,extragerea de profit din activitate'' .... spre a multumi si actionarii. Atunci actiunea inca era 0,25..., dar iata ca s-a dus si mai jos la 0,19, deci se pare ca au multumit si anul acesta actionarii. In portofoliu cu o societate al carei pret al actiunii tot scade de vreo 4 ani, care nu da dividende si tot isi anuleaza majorarile, iar conducerea viseaza sa prinda un fond de pensii care sa investeasca in societate. Dar poate au dreptate, in ritmul acesta in 4 ani vor atinge 0 absolut si poate atunci vor prinde un fond de pensii care sa investeasca in ei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb