Black Friday la HOMELUX: până la 90% reducere la toate produsele

A.F.
Comunicate de presă / 10 noiembrie 2023

Black Friday la HOMELUX: până la 90% reducere la toate produsele

Aşteptat cu nerăbdare de către toţi pasionaţii de design interior, Black Friday la Homelux vine reduceri de până la 90% la toate produsele. Şi asta nu e tot! Toţi clientii care cumpără în această perioadă primesc un voucher-cadou de 10% reducere valabil în februarie 2024, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, fie că visezi la o bucătărie modernă, un living elegant sau un dormitor de revistă, acum este momentul să cumperi tot ce îţi doreşti pentru a-ţi transforma casa într-un cămin de vis. De la canapele şi scaune confortabile, la covoare şi corpuri de iluminat în tendinţe, la Homelux găseşti produse de calitate, la cel mai mic preţ din an.

Cele mai atractive reduceri, de până la 90%, le întâlnim la categoria Corpuri de iluminat, care dispune de o gamă diversă de modele, pentru toate nevoile şi preferinţele. Urmează categoriile Decoraţiuni şi Servire masă (până la -80%), Covoare (până la -75%) şi Mobilier (până la -60%). Nu lipseşte nici categoria Mobilier terasă, unde regăsim reduceri de până la 50% la mese şi scaune pentru exterior, ghivece şi jardiniere.

Alături de reducerile consistente, compania vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o altă surpriză: un voucher-cadou de -10% valabil la cumpărături în februarie 2024. "De Black Friday, la Homelux câştigurile sunt la dublu. Vrem astfel să răsplătim fidelitatea clienţilor noştri şi să le mulţumim că au încredere în noi şi în produsele noastre", spun reprezentanţii de Marketing ai companiei.

Campania de Black Friday la Homelux se desfăşoară în perioada 10-30 noiembrie 2023, pe homelux.ro şi în magazinele fizice Homelux din Baloteşti - DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma), Focşani (Str. Aleea Parc nr. 2) şi Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb