Blankfactor închiriază ultimul etaj al clădirii SkyTower, asistat de CBRE

F.D.
Companii / 22 februarie

Bogdan Deju, Senior Leasing & Asset Manager la RPHI

Bogdan Deju, Senior Leasing & Asset Manager la RPHI

Blankfactor, furnizor global de tehnologie şi servicii de transformare digitală end-to-end pentru servicii financiare, a selectat SkyTower, clădire de birouri de referinţă în România, într-o tranzacţie imobiliară strategică, coordonată eficient de CBRE România, cu obiectivul de a asigura mutarea companiei în acest spaţiu până în martie 2024, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Această tranzacţie marchează expansiunea noastră şi pe piaţa din România. Suntem încântaţi să ne stabilim noul nostru hub la etajul 35 al SkyTower, un spaţiu care va acomoda aproximativ 100 de angajaţi. Ne aflăm în acest moment în mijlocul unui proces foarte dinamic de angajare care anticipează mutarea noastră", a declarat Andrei Mocan, Managing Director la Blankfactor România.

Tranzacţia de închiriere, reprezentând una dintre puţinele intrări noi pe piaţa românească de anul trecut, a fost, de asemenea, una dintre cele mai mari suprafeţe închiriate pe subpiaţa dinamică Calea Floreasca - Barbu Văcărescu. În acest mod, Blankfactor îşi extinde amprenta globală: cu sediul central în Miami, Florida, Blankfactor are în prezent birouri din Columbia, până în Bulgaria.

SkyTower, o clădire de birouri de referinţă deţinută de Raiffeisen Property Holding International (RPHI), se înalţă la 137 de metri deasupra solului, cu o structură subterană de 60 de metri dedicată depozitării şi parcării. Turnul este prima clădire din lume care a primit certificarea SHORE PLATINUM, prima clădire de birouri din România certificată LEED Platinum Operations and Maintenance şi deţine, de asemenea, certificarea Gold DGNB pentru clădiri sustenabile, evaluată de ÖGNI (Societatea Austriacă pentru Managementul Clădirilor Sustenabile).

"Ne-am bucurat să oferim companiei Blankfactor un spaţiu la cheie la cel mai înalt nivel de birouri al turnului nostru, care asigură o privelişte impresionantă panoramică, de 360 de grade. Clădirea multifuncţională oferă spaţii de birouri premium iluminate natural, lifturi de mare viteză, un centru de evenimente de înaltă tehnologie care include primul auditoriu dintr-o clădire de birouri şi un restaurant de afaceri la unul dintre ultimele etaje. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care SkyTower atrage clienţi de elită în căutarea unei clădiri emblematice care asigură servicii de top", a declarat Bogdan Deju, Senior Leasing & Asset Manager la RPHI.

Tranzacţia imobiliară realizată rapid şi eficient a fost influenţată de accentul pus de Blankfactor pe sustenabilitate, bunăstarea angajaţilor şi profitabilitatea operaţională. Compania a luat în considerare, de asemenea, factorii legaţi de marcă şi "factorul wow" în decizia sa finală.

"Facilitarea instalării Blankfactor în clădirea SkyTower a fost cu adevărat valoroasă. Este un eveniment care confirmă atractivitatea continuă a României pentru companiile IT aflate în căutare de talente calificate. Într-o perioadă în care munca la distanţă este omniprezentă, alegerea Blankfactor de a oferi un birou de top într-o clădire emblematică reflectă un angajament faţă de bunăstarea şi alegerea angajaţilor. Constrângerile nu funcţionează, în schimb, ceea ce contează pentru toată lumea este crearea unui loc de muncă care inspiră", a explicat Ana Vicoveanu, A&T Office Advisor la CBRE România.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb