Bloomberg a anunţat, din greşeală, că Rusia a invadat Ucraina

Bloomberg a anunţat, din greşeală, că Rusia a invadat Ucraina

SABIN S. BRANDIBURU
Internaţional / 5 - 6 februarie 2022

Bloomberg a anunţat, din greşeală, că Rusia a invadat Ucraina

Agenţia americană de ştiri, Bloomberg, a publicat vineri un articol pe pagina oficială, în care spunea că "Rusia a invadat Ucraina". Ulterior, publicaţia şi-a recunoscut greşeala iar materialul a fost şters.

"Pregătim în avans titluri pentru mai multe scenarii şi unul dintre aceste titluri a fost publicat din greşeală în jurul orei 16:00, astăzi, pe site-ul nostru", a spus agenţia de presă, adăugând "Regretăm profund eroarea".

Titlul a stat timp de aproximativ 30 de minute pe site, până să fie şters, potrivit Olgăi Lautman, un analist rus care a expus greşeala pe contul ei de Twitter.

Bloomberg a anunţat, din greşeală, că Rusia a invadat Ucraina

Titlul greşit, afişat pe Bloomberg (Sursa foto: Twitter / Olga Lautman)

De asemenea, agenţia a anunţat că se cercetează cauza acestei greşeli.

"În ultimele săptămâni, Ucraina şi Occidentul au făcut din ce în ce mai de afirmaţii despre o presupusă posibilă "invazie" rusă a Ucrainei" spun cei de la Tass.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a calificat astfel de informaţii drept o "escaladare a tensiunilor, fără temei", subliniind că Rusia nu reprezintă o ameninţare pentru nimeni. El nu a exclus posibilitatea ca provocările să fie intenţionate, pentru a justifica anumite acţiuni şi a avertizat că încercările de a rezolva problema în sud-estul Ucrainei prin folosirea forţei vor avea cele mai grave consecinţe.

În mod ironic, greşeala celor de la Bloomberg a fost făcută la doar câteva zile după ce Kremlinul a acuzat vestul de răspândirea informaţiilor "false şi provocatoare" cu privire la situaţia din Ucraina.

"Din păcate, în ultimele luni, mass-media americană a publicat o cantitate foarte mare de informaţii neverificate, distorsionate şi în mod deliberat false şi provocatoare despre ceea ce se întâmplă în Ucraina şi în jurul ei" a declarat Dmitri Peskov, la începutul acestei săptămâni.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Erau pregatiti de propaganda

    1. .

      Au gresit. De fapt ar fi vrut sa anunte ca Rusia a invadat Belarus. Asta e obiectivul imediat al lui Putin si nu Ucraina. Abia dupa ce va rezolva problema conducerii din Belarus prin alegeri "libere" supravegheate de armata rusa, va urma Ucraina.

    Se pare ca agențiile media abia așteaptă ca Rusia sa invadeze ca e o pâine foarte buna de mincat!pe termen lung! Lumea nu va ieși prea devreme la lumina dacă am ajuns sa ne dorim dezastre și războaie doar sa le dam la tv! Hiene!

    1. Mina de aur pentru publicatiile vestice

      Americanii doresc dezastre si razboaie,ca de obicei.Ei din ce sa traiasca?Cand e razboi sau destabilizare la altii,lor le merge bine.

      Americanii se plictisesc acasa. Acum ca au plecat din Afghanistan, au nevoie sa mearga undeva.

    dacă începe circul..se cam termină pâinea?

    daca se intreba cineva unde s-a inventat fake-news-ul si nu avea un raspuns.....si aia cu armele de distragere in masa din iraq....si lista e a dracului de lunga.....

    1. Nici nu rușii nu mi-e rușine.

      Însă într-adevăr, ultimii 20 de ani la capitolul fake news americanii i-au bătut la fund pe ruși la capitolul fake-news. 

    Bloomberg : Connecting decision makers to a dynamic network of information, people and ideas, Bloomberg quickly and accurately delivers business and financial information, news and insight around the world

    Bloomberg earns a 100 on the Human Rights Campaign Foundation’s annual assessment of LGBTQ+ workplace equality 

    NEW YORK – Bloomberg has been awarded the coveted perfect score of 100 on the Human Rights Campaign Foundation’s 2022 Corporate Equality Index (CEI), earning it the designation as one of the Best Places to Work for LGBTQ+ Equality in the United States for the sixth consecutive year. Bloomberg’s sustained dedication to LGBTQ+ workplace equality cements the company as an exemplar in the banking and financial services sector and a leader in the national push for equity, diversity, and inclusion in the workplace. 

    “This achievement honors Bloomberg’s ongoing commitment to recognize and celebrate our LGBTQ+ employees’ identities and ensure equal access to the policies and benefits they need to thrive and live life authentically,” said Fatima Shama, Bloomberg’s Head of Diversity & Inclusion, Americas.

    ...probabil ca cine a a hotarat si doreste invazia s-au razgandit dupa ce a promis celor de la Bloomberg ca au exclusivitate pt informatie daca tot sunt sustinatori pe invers 

    1. Numai naivi crted,pentru ca sunt indobitociti de peropaganda,ca stirea a fost o gresala.A fost aruncata in piata cu un scop anume.Romani fiti cu picioarele pe pamant nu puneti botul pe tot ce apare pe sticla sau internet.

    Uitati-vă pe Bloomberg pentru că nici nu "știți ce pierdeti" ! Sunt peste Dan Diaconescu!

    Ca si Bild, acest cancan.ro al Germaniei, care se lauda ca au pus ei mana pe planurile ruse de invadare a Ucrainei. Presa mondiala a ajuns de o jena infinita.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb