BOGDAN COJOCARU, TSD: "Premierul trebuia să anunţe demararea unor investiţii importante pentru zona Moldovei"

M.I.
Politică / 4 mai 2020

Bogdan Cojocaru

Bogdan Cojocaru

Deputatul Bogdan Cojocaru, liderul TSD, susţine că, "dacă tot a venit la Iaşi şi a luat parte la ceremonia plecării medicilor români în Republica Moldova, premierul Ludovic Orban ar fi trebuit să anunţe şi demararea unor investiţii importante pentru zona Moldovei".

Deputatul Bogdan Cojocaru afirmă că este de apreciat faptul că premierul Orban a participat joi, 30 aprilie, la Iaşi, la momentul plecării echipei medicale româneşti către Republica Moldova, dar că se aştepta ca primul-ministru să facă şi "unele anunţuri importante" pentru judeţele din nord-estul ţării.

"Moldova este cea mai lovită regiune de coronavirus, iar revenirea la normal, inclusiv din punct de vedere economic, nu se anunţă o chestiune uşoară. Ne amintim că în decembrie 2018, primarul Iaşiului, Mihai Chirica, împreună cu alţi edili liberali din regiune, au înfiinţat o asociaţie şi că vorbeau cu toţii atunci despre necesitatea reducerii sărăciei şi despre demararea unor proiecte mari. Totul s-a dovedit praf în ochi, au fost doar vorbe deşarte", a afirmat liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru.

Deputatul PSD susţine că, dacă tot s-a aflat la Iaşi, premierul ar fi trebuit să ofere detalii concrete despre autostrada Iaşi-Târgu Mureş sau despre un program amplu al Ministerului Agriculturii, prin care să fie construite spaţii de depozitare pentru producătorii din regiune.

"Liberalii nu se mai pot plânge că nu au pârghiile necesare. Au preşedintele ţării, deţin Guvernul, iar în zona Moldovei au primari în oraşele importante. În aceste vremuri de pandemie, care a fost acţiunea lor concretă pentru Moldova? Ce proiecte legate de infrastructură au pus în funcţiune până acum? Singurul proiect concret este poza de grup pe care Mihai Chirica, Costel Alexe şi Ludovic Orban au făcut-o joi la Iaşi", a adăugat liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru.

Premierul Ludovic Orban a participat joi la Iaşi, alături de alţi reprezentanţi ai Guvernului, la ceremonia plecării în Republica Moldova a echipei formată din 42 de medici şi asistenţi medicali din cadrul Ministerului Apărării Naţionale şi Ministerului Sănătăţii, pentru a completa echipele medicale din ţara vecină în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb