Bogdan Oşlobeanu va prelua funcţia de Director General al Impact Developer & Contractor

A.C
Companii / 22 ianuarie 2018

Bogdan Oşlobeanu va prelua funcţia de Director General al Impact Developer & Contractor

Consiliul de administraţie al IMPACT Developer & Contractor (IMP) a decis numirea domnului Bogdan Oşlobeanu în funcţia de Director General al companiei, cu începere din data de 1 martie 2018, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Acesta îl va înlocui pe domnul Bartosz Puzdrowski, care a cerut Societăţii terminarea mandatului din motive personale. Bartosz Puzdrowski îşi va desfăşura în continuare activitatea de susţinere a dezvoltării Societăţii, în calitate de consultant extern.

În comunicat se precizează: "În conformitate cu actul constitutiv al companiei, numirea a fost realizată pentru un mandat de patru ani, până la data de 28 februarie 2022. Bogdan Oslobeanu a acceptat numirea şi va prelua poziţia de Director General Adjunct pentru perioada 22 ianuarie - 28 februarie 2018, iar începand cu data de 1 martie 2018, va prelua funcţia de Director General".

Bogdan Oşlobeanu are o experienţă de 19 ani în domeniul financiar, al managementului de proiecte industriale şi al derulării de proiecte de dezvoltare, lucrând anterior pentru Ernst&Young şi KazMunayGas. Este absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti.

Bogdan Oslobeanu a declarat: "Principalele obiective pe care mi le propun în cadrul mandatului meu sunt dezvoltarea proiectelor rezidenţiale existente, Greenfield Baneasa şi Luxuria Domenii Residence, care au un potenţial ridicat în Bucureşti. Pe termen lung, îmi doresc consolidarea poziţiei Impact de lider pe piaţa rezidenţială din România, lucru realizabil prin adaptarea continuă a strategiei de business la condiţiile pieţei, orientarea către nevoile specifice ale clienţilor şi menţinerea standardului ridicat de calitate care defineşte proiectele companiei".

Compania Impact a dezvoltat în 26 de ani de activitate 16 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti şi la nivel naţional, însumând peste 400.000 de metri pătraţi construiţi şi 4.000 de unităţi livrate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb