Bolt lansează două servicii noi de transport la cerere

G.D
Companii / 31 martie 2022

Bolt lansează două servicii noi de transport la cerere

Bolt, lansează serviciile de transport la cerere în Bistriţa şi în Târgu Jiu. Astfel, compania estoniană este acum prezentă cu serviciile sale în peste 25 de oraşe din România, consolidându-şi poziţia de lider la nivel naţional, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager, Ride-hailing, a declarat: "După lansările efectuate cu succes în Piatra Neamţ şi în oraşele de pe Valea Prahovei în ianuarie, continuăm să extindem prezenţa platformei noastre peste tot unde există un număr mare de potenţiali clienţi şi şoferi parteneri. În Bistriţa şi Târgu Jiu, am descoperit că publicul cunoaşte deja serviciile noastre şi este interesat să le folosească, aşa că ne bucurăm că putem să le punem la dispoziţie un prim serviciu din portofoliu, cel de transport la cerere."

Pentru a se putea bucura de serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicaţia Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. Companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaţilor prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigură o gestionare centralizată a costurilor şi o raportare financiară simplă şi clară pentru persoanele juridice.

Preţul curselor Bolt din Bistriţa şi Târgu Jiu începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%.

Lansarea serviciului de transport la cerere în Bistriţa şi în Târgu Jiu creează o oportunitate pentru cei care îşi doresc o sursă de venit suplimentară şi un program flexibil. Persoanele interesate să colaboreze cu Bolt se pot înscrie contactând direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informate despre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească şi procedurile pe care trebuie să le urmeze pentru a deveni şoferi parteneri Bolt, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb