Bombardier a câştigat un contract de referinţă, pentru cel mai modern sistem de semnalizare

Comunicat Bombardier
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 5 aprilie 2007

Companiei Bombardier Transportation i-a fost atribuit un contract de referinţă de către Casa de Comerţ Japoneză Mitsui & Co. Ltd. pentru instalarea primului sistem modern de semnalizări în C.I.S. (Comunitatea Statelor Independente ce include Azerbaijan, Armenia, Belarus, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Rusia, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan şi Ukraina). Comanda, care va fi furnizată Căilor ferate din Uzbekistan - Uzbekistan Temir Yolari - va fi livrată de către un consorţiu condus de Bombardier cu Belam Riga - Partener Gold al Nortel în CIS şi statele Baltice - ca şi partner junior pentru partea de telecomunicaţii şi instalaţii

Valoarea totală a contractului este de aproximativ 29 de milioane euro ( aproximativ 39 milioane USD) din care partea din contract ce revine Bombardier Transportation este de aproximativ 14 milioane euro (aproximativ 19 milioane USD).

Atribuirea acestui contract vine după succesul Bombardier, ca fiind prima companie ce a instalat un sistem modern în ţările baltice şi în Rusia şi întăreşte pozitia de lider de piaţă a companiei în regiune.

Noul sistem de semnalizări va fi instalat pe linia Tashguzar - Kumkurgan, care are o distanţă mai mare de 200 km lungime, deservind 17 staţii în sudul Uzbekistanului. Bombardier va furniza sistemul său avansat de control computerizat EBI Lock 950, controloare de obiecte şi echipamente din cale incluzând macaze, semnale LED, treceri la nivel, numărătoare de osii şi circuite de cale şi de asemenea supervizarea proiectării, proceselor de inginerie şi instalaţii.

Sistemele vor fi produse în Suedia iar partea de semnalizare va fi în mare parte livrată de Bombardier Transportation (Signal) Ltd. Rusia ca şi produse standard. Livrarea este planificată să înceapă în timpul anului 2009. Anders Lindberg, Preşedintele Diviziei de Semnalizări Feroviare a Bombardier Transportation, a afirmat: "Uzbekistanul este o parte importantă din piaţa potenţială a C.I.S. de peste 50.000 de km de cale ferată. Aceasta este o comandă importantă pentru Bombardier pentru că înseamnă prima livrare a unui sistem modern de semnalizări pentru statele C.I.S., demonstrând poziţia de lider a Bombardier pe această piaţă."

Comentând acest anunţ , Per Allmér, Directorul Regional al Diviziei de Semnalizări pentru ţările Nordice şi Baltice a adăugat: "Bombardier a livrat primul sistem de centralizare electronică computerizată în Rusia, în anul 2000 şi a instalat până acum astfel de sisteme în 58 de staţii în Rusia şi din 2001 încă 12 în ţările baltice. Suntem mândrii să fim implicaţi în această perioadă interesantă pentru statele din CIS care îşi dezvoltă acum reţeaua feroviară ". Sistemul interlocking, computerizat, de control EBI Lock al Bombardier supervizează şi controlează obiectele din cale cum ar fi semnale, macaze şi sisteme de protecţie pentru trecerile la nivel. Beneficiind de cei aproximativ 30 de ani de experienţă, Bombardier a livrat până acum peste 500 de sisteme computerizate de control pentru peste 50 de clienţi în 25 de ţări din toată lumea.

Portofoliul de soluţii feroviare de control al Bombardier acoperă întreaga gamă de soluţii de transport de mare capacitate cu Bombardier CITYFLO de la sisteme manuale la cele complet automatizate şi de asemenea sisteme bazate pe comunicaţii şi prin Bombardier INTERFLO asigură soluţiile pentru căile ferate de la sisteme convenţionale până la sisteme ERTMS de nivel 2. Soluţiile Bombardier acoperă o paletă completă de la sisteme din cale sau îmbarcate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb