Bosch deschide un centru de vaccinare în cadrul fabricii pentru componente auto electronice din Cluj

Comunicate de presă / 27 aprilie 2021

Bosch deschide un centru de vaccinare în cadrul fabricii pentru componente auto electronice din Cluj

Bosch continuă lupta împotriva răspândirii pandemiei Covid-19 şi se alătură iniţiativei Instituţiei Prefectului Judeţului Cluj, care vizează reducerea ratei de incidenţă în judeţ, prin găzduirea unui centru de vaccinare în cadrul fabricii din Cluj, începând cu 26 aprilie. Centrul va asigura accesul facil la imunizare pentru toţi angajaţii Bosch din regiune, precum şi pentru toţi angajaţii furnizorilor externi Bosch, care îşi desfăşoară activitatea zilnică în cadrul unităţii de producţie. De asemenea, noul centru de vaccinare va fi disponibil şi pentru alte două companii amplasate în parcul industrial Tetarom III. În plus, fiecare angajat poate înregistra pentru vaccinare un membru al familiei sau o persoană cu care locuieşte, conform unui comunicat remis redacţiie.

Centrul este gestionat şi coordonat de către Ministerul Apărării Naţionale şi de Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19. Personalul medical specializat şi pregătit corespunzător va monitoriza cu atenţie întregul proces de imunizare, iar persoanele cărora li se va administra vaccinul vor fi înregistrate oficial în Registrul Electronic Naţional de Vaccinări.

"Sănătatea şi siguranţa angajaţilor noştri este o prioritate de top pentru noi şi, în timp ce observăm răspândirea constantă a virusului, considerăm că vaccinarea reprezintă un pas important spre sfârşitul pandemiei şi revenirea la o viaţă normală", a afirmat Monica Constantinescu, directorul comercial al fabricii Bosch din Cluj. "Bosch a menţinut o legătură strânsă cu autorităţile statului, pentru a sprijini campania naţională de vaccinare. De aceea, am primit cu deschidere propunerea iniţiată de Instituţia Prefectului Judeţului Cluj de a organiza un centru de vaccinare în cadrul locaţiei nostru din parcul industrial Tetarom III," a adăugat Constantinescu.

Sănătatea angajaţilor reprezintă o prioritate pentru Bosch

Bosch s-a concentrat în mod prioritar pentru a menţine sănătateaşi siguranţa angajaţilor săi, implementând astfel o gamă largă de măsuri de protecţie şi de prevenţie. Astfel, compania şi-a putut continua activitatea şi a putut asigura în continuare locurile de muncă pentru miile de persoane angajate pe plan local. Unitatea de producţie din Cluj a urmărit îndeaproape criza sanitară şi a introdus în mod constant măsuri noi în acord cu recomandările oficiale. În plus, compania a acordat o atenţie deosebită comunicării interne active şi transparente, pentru a creşte gradul de conştientizare a importanţei măsurilor preventive, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb