Boualem Saidi a fost numit la conducerea diviziei Crop Science a grupului de ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova

A.P.
Comunicate de presă / 1 iulie 2020

Boualem Saidi a fost numit la conducerea diviziei Crop Science a grupului de ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova

Conducerea diviziei Crop Science, care aparţine companiei Bayer a fost preluată de Boualem Saidi şi va coordona operaţiunile pentru grupul de ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova, anunţă un comunicat de presă al Bayer SRL.

Boualem Saidi a spus, la momentul numirii sale:

"Mă simt onorat şi privilegiat să mă alătur şi să conduc Divizia Crop Science a grupului de ţări România, Bulgaria şi Republica Moldova. Am găsit aici o organizaţie cu adevărat orientată către client, Bayer fiind lider de piaţă în această parte a lumii şi având marea responsabilitate dar şi privilegiul de a modela viitorul agriculturii! Scopul meu principal este de a crea soluţii personalizate pentru fiecare client în parte, soluţii care creează o valoare mai mare pentru fermieri, în timp ce ne consolidăm şi devenim un model în toate aspectele durabilităţii. Nu am absolut nicio îndoială că aceasta va fi una dintre cele mai interesante experienţe în aducerea la viaţă a viziunii noastre "Sănătate pentru toţi, nimeni fără hrană".

Acesta a mai adăugat: "Unele dintre principalele provocări pe care le văd în această zonă sunt impactul reglementărilor şi scepticismul societăţii în ceea ce priveşte agricultura. Mulţi oameni nu mai înţeleg cum se cultivă mâncarea şi nici nu conştientizează progresele care s-au făcut pentru creşterea durabilităţii. Mulţi nu văd avantajele produselor şi tehnologiilor noastre, ci se concentrează mai degrabă asupra riscurilor. În calitate de companie şi ca industrie în general, avem datoria de a creşte constant nivelul de cunoaştere cu privire la necesitatea de a produce o cantitate suficientă de alimente sănătoase şi accesibile. Prin urmare, consider că aceasta este una dintre sarcinile majore şi o mare oportunitate de a merge mai departe, prin intensificarea dialogului nostru deschis şi transparent cu societatea, pentru a informa şi educa, în timp ce suntem dedicaţi sustenabilităţii".

Boualem Saidi este inginer agronom şi este alături de Bayer de 25 de ani. El a deţinut până acum roluri comerciale şi de management general. În această perioadă a lucrat în diferite părţi ale lumii şi a învăţat despre dezvoltarea agriculturii în Europa, Africa şi Asia. Din octombrie 2018, a fost Head of Global Asset Management SeedGrowth la Bayer.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb