BP anunţă că va adopta un program de muncă hibrid după pandemie

S.B.
Companii / 8 martie 2021

BP anunţă că va adopta un program de muncă hibrid după pandemie

British Petroleum şi-a anunţat 25.000 de angajaţi de la birourile sale că vor lucra de acasă două zile pe săptămână ca parte a planului de a adopta un plan de muncă flexibil după pandemia de COVID-19, informează Hotnews.

Gigantul petrolier global a introdus noul model de muncă hibrid luna trecută şi se aşteaptă ca un raport de 60-40% între timpul petrecut la birou şi cel în care angajaţii vor lucra de acasă să intre în vigoare pe deplin vara aceasta odată ce restricţiile legate de COVID-19 vor începe să fie relaxate.

Compania afirmă că recunoaşte valoarea colaborării în persoană dar şi a muncii de la distanţă şi speră ca o combinare a celor două să ofere indivizilor şi echipelor un mod de a munci "flexibil, angrenant şi dinamic".

Abordarea privind munca hibridă va fi implementată în întreaga reţea globală de birouri a BP, fiind o componentă majoră a planului de modernizare a companiei petroliere înfiinţate în urmă cu 111 ani.

Bernard Looney, care a preluat funcţia de CEO al companiei în luna februarie a anului trecut, a promis de asemenea că aceasta va deveni una cu "emisii de carbon nete zero" până în 2050.

The Guardian au dezvăluit vara trecută că BP intenţionează să îşi reducă drastic spaţiile de birouri prin implementarea muncii de la distanţă şi a unui program flexibil în contextul efectelor economice cauzate de pandemie şi a disponibilizărilor masive pe care compania petrolieră a fost nevoită să le facă.

BP a anunţat anul trecut că intenţionează să renunţe la aproximativ 15% din cei 70.000 de angajaţi din 79 de ţări, majoritatea posturilor vizate de disponibilizări fiind în birouri.

Compania îşi va "schimba şi reconfigura" birourile în timp pentru a susţine colaborarea şi crea medii de muncă mai flexibile pentru a organiza şedinţe şi împărtăşi idei, a declarat un purtător de cuvânt privind noul plan.

Planul de restructurări include şi vânzarea sediului său din Londra din piaţa St. James, BP confirmând anul trecut că a vândut clădirea unui fond de investiţii din Hong Kong dar că o va închiria pentru următorii doi ani înainte de a se muta, potrivit Hotnews.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb