BRAŞOV: Hotelurile din Poiana Braşov au pregătit oferte speciale pentru Paşte

Ziarul BURSA #Companii #Turism / 20 aprilie 2006

Hotelurile din Poiana Braşov au pregătit oferte speciale pentru Paşte. Preţurile variază în funcţie de numărul de stele al acestora, hotelul" Piatra Mare", de patru stele, practicînd cele mai mari preţuri din toată staţiunea. Astfel, pentru un pachet de servicii în perioada 21-25 aprilie, care include patru nopţi de cazare cu mic dejun, TVA, taxa de staţiune, o intrare pe zi la piscină, cină în zilele de 23 şi 24 aprilie se plăteşte între 1.400 RON pentru camera dublă şi 2.224 RON pentru un apartament, informează Rompres. Acelaşi pachet de servicii costă 1.520 RON în cazul unei garsoniere pentru două persoane, în aceeaşi perioadă. Copiii pînă la 12 ani beneficiază de o reducere de 50% la masă. Hotelul "Sport" de trei stele are oferta pregătită pentru perioada 22-24 aprilie, şi costă 199 de lei noi de persoană, cazare cu mic dejun, iar în ziua de Paşti între mic dejun şi dejun este pregătit un meniu special sub formă de bufet, care este inclus în preţ.

La Hotelul "Alpin" de trei stele oferta cuprinde perioada 21-24 aprilie şi costă 120 de euro de persoană. Oferta include trei nopţi de cazare, mic dejun şi un dejun pascal sub formă de bufet.

La toate hotelurile se mai găsesc locuri pentru ofertele pregătite. În schimb, hotelurile din Predeal nu au pregătit nici un fel de ofertă pentru petrecerea de Paşte. La Hotelul "Orizont" de trei stele o cameră dublă costă 1.800.000 de lei pe noapte, iar una single 1.600.000 de lei, incluzînd micul dejun şi accesul la saună şi piscină. Cine doreşte un meniu special de Paşte face comanda la faţa locului. Hotelul "Carmen" de trei stele oferă un meniu special de Paşte la preţul de 580.000 de lei vechi, care poate suferi modificări în funcţie de băutura consumată şi de specialităţile preparate. O cameră dublă la acest hotel costă 1.250.000 de lei vechi, iar una single 825.000 de lei. Se pare că cei mai mulţi turişti au optat să petreacă cîteva zile în pensiunile agro-turistice din Bran şi Moeciu, unde capacitatea de cazare era ocupată, miercuri, în proporţie de 70%, iar preţurile variază, în funcţie de numărul de margarete, între 65 şi 210 RON.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb