Brico Dépôt România are un nou CEO

Andrei Stan
Companii #Construcţii / 20 octombrie 2015

Brico Dépôt România are un nou CEO

Kingfisher, unul din actorii globali de pe piaţa do it yourself şi home improvement, l-a numit pe Christian Mazauric în funcţia de CEO al Brico Dépôt România, responsabil cu dezvoltarea viziunii şi performanţei companiei pe piaţa locală, transmite un comunicat al companiei trimis redacţiei.

Domnul Mazauric îşi va exercita noile responsabilităţi "urmând să contribuie la accelerarea creşterii sustenabile a Brico Dépôt în România, asigurând o mai bună adaptare a formatului specific Brico Dépôt la piaţa locală, precum şi alinierea operaţiunilor la celelalte zone în care compania este prezentă", se arată în comunicat.

Christian Mazauric are peste 20 de ani experienţă profesională, deţinând anterior funcţia de chief finance officer la B&Q Regatul Unit & Irlanda. Anterior, a petrecut 11 ani la Castorama Franţa şi alţi şase la Marks & Spencer în Regatul Unit.

"Numirea domnului Mazauric face parte din planul noului CEO Kingfisher Veronique Laury, de a crea o echipă de management dinamică, ce va transforma business-ul Brico Dépôt într-o companie unitară la nivel internaţional", se susţine în comunicat.

"Kingfisher se află în proces de standardizare a formatelor din zonele unde operează, întrucât a devenit tot mai evident că pieţele în care suntem prezenţi au o structură similară. În prezent, depozitele noastre Brico Dépôt din Franţa, Spania, Portugalia şi România au un model de business diferit. Formatul va deveni unul unitar în toate aceste pieţe", a explicat CEO-ul Kingfisher, Veronique Laury.

"Ca CEO al Brico Dépôt România, prioritatea mea este creşterea şi dezvoltarea companiei. Graţie predecesorului meu, transformarea celor 15 unităţi achiziţionate în 2013 a fost accelerată şi finalizată cu succes înainte de termen. Obiectivul meu va fi de acum adaptarea formatului Brico Depot la specificul pieţei locale, acordând o atenţie deosebită consilierii clienţilor şi serviciilor oferite profesioniştilor şi amatorilor în bricolaj", a declarat Christian Mazauric.

Noul CEO Brico Dépôt România îl urmează în funcţie pe Patrick Papot, al cărui mandat s-a concentrat pe transformarea celor 15 unităţi Bricostore pe care Kingfisher le-a achiziţionat în 2013.

Christian Mazauric a absolvit Universitatea Lumière din Lyon, deţinând de asemenea o specializare în control financiar obtinută în cadrul unei şcoli de business din Franţa. Şi-a dezvoltat cariera începând din 1995, activând timp de opt ani în operaţiuni comerciale în Europa de Vest şi a urcat în ierarhie până la poziţia de chief finance officer, funcţie pe care a exercitat-o timp de opt ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb