Bringo Mall - peste 6,400 de comenzi înregistrate de la lansare

F.D.
Companii / 29 mai

Florina Dobre, CEO Bringo Romania

Florina Dobre, CEO Bringo Romania

Serviciul complet de e-commerce Bringo Mall a înregistrat peste 6,400 de comenzi şi peste 3,800 de clienţi unici în primele şase luni de la lansare, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform unui studiu iSense, clienţii care comandă recurent online doresc să aibă posibilitatea de a plasa o singură comandă din mai multe magazine, simplificându-şi astfel cumpărăturile. Nevoile de cumpărare ale clienţilor sunt diverse şi complexe, iar un singur magazin sau o singură aplicaţie nu pot satisface toate aceste nevoi, deoarece ar implica multiple comenzi din aceeaşi aplicaţie sau din aplicaţii diferite, ceea ce ar creşte costurile de livrare şi necesită sincronizarea mai multor livrări.

Studiul realizat de Bringo în august 2023 atestă nevoia clienţilor pentru o aplicaţie "all inclusive", prin care să poată comanda din mai multe magazine fără a utiliza mai multe aplicaţii, iar Bringo Mall a apărut ca o soluţie pentru nevoile acestora de cumpărare: fie că este vorba de hipermarket, farmacii, hrană pentru animalele de companie, produse de frumuseţe sau jucării, totul se rezolvă prin plasarea unei singure comenzi, dar plătind o singură taxă de livrare.

Rezultatele înregistrate de Bringo Mall:

- Peste 6.400 de comenzi înregistrate de la lansarea Bringo Mall

- Peste 3.800 de clienţi unici au plasat comenzi prin Bringo Mall

- 340 lei este valoarea medie a unei comenzi din Bringo Mall

- Comenzile includ, de obicei, produse din minim 2 magazine, maximul înregistrat fiind de 5 magazine într-o singură comandă

- Ziua cu cele mai multe comenzi înregistrate a fost 22 decembrie, chiar în prima lună de lansare a serviciului

- După Bucureşti, top 5 oraşe cu cele mai multe comenzi sunt: Sibiu, Galaţi, Braşov, Cluj şi Constanţa

- Cele mai frecvente combinaţii de comenzi sunt: Market + Farmacie şi Market + PetShop, urmate de Market + Jucării, Bacanie, Dulce, Home&Deco şi Librărie

- Cea mai mare comandă (din punct de vedere al valorii) a fost de 3.408 lei

- Cea mai mare comandă (din punct de vedere al numărului de produse) a inclus 51 de produse unice

"Chiar de la lansarea sa pe piaţa de e-commerce, Bringo Mall a avut ca obiectiv principal satisfacerea nevoilor de cumpărături ale clienţilor. Pentru că tehnologia este acum puternic înrădăcinată în modul în care oamenii îşi fac cumpărăturile, ne-am dorit să le oferim utilizatorilor Bringo posibilitatea de a avea un serviciu complet. Lansarea Bringo Mall a însemnat o noutate pentru România, clienţii având posibilitatea de a acoperi mai multe nevoi de cumpărături cu o singură comandă. Mai mult, ei economisesc bani prin plata unei singure taxe de livrare, indiferent de numărul de magazine din care aleg să cumpere. La şase luni de la lansare, ne bucurăm că serviciul a fost adoptat de numeroşi utilizatori, iar priorităţile noastre pentru perioada următoare sunt extinderea serviciului Bringo Mall în mai multe oraşe şi centre comerciale, pentru a-l face accesibil unui număr cât mai mare de clienţi. Totodată, ne propunem să extindem categoriile de produse prin colaborarea cu mai mulţi comercianţi, pentru a le oferi clienţilor o gamă cât mai variată de opţiuni", a declarat Florina Dobre, CEO Bringo Romania.

Lansat în decembrie 2023, Bringo Mall este un serviciu care le oferă clienţilor posibilitatea de a cumpăra din mai multe magazine listate în aplicaţie, din cadrul unui centru comercial. Indiferent de specificul magazinelor, clienţii se pot bucura de cumpărături rapide printr-o singură comandă şi cu costul unei singure livrări. În prezent, sunt 30 de oraşe în care serviciul Bringo Mall este disponibil, cu 48 de malluri din cadrul cărora clienţii pot comanda, beneficiind de aceleaşi preţuri şi oferte promoţionale ca în magazine.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb