Britanicii de la Parker Hannifin vor să investească în România

V.B.
Companii / 31 ianuarie 2014

Virgil Daniel Popescu, secretar de stat în Ministerul Economiei, a primit, ieri, delegaţia firmei britanice Parker Hannifin Manufacturing, pentru discuţii ce au vizat construirea, în ţara noastră, a unei linii de producere a cilindrilor hidraulici, după o tehnologie nouă, şi eventuala mutare, tot aici, a sediului central al Diviziei europene, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Delegaţia Parker Hannifin Manufacturing (divizia europeană a companiei Parker Hannifin Corporation) a fost condusă de directorii Aaldert De Boes şi Martyn Heard.

Analiza preliminară efectuată de conducerea firmei britanice pentru amplasarea noii unităţi în ţara noastră vizează municipiul Cluj-Napoca şi împrejurimile lui. Secretarul de stat Virgil Popescu va însoţi delegaţia britanică în această zonă, oficialii de la Parker Hannifin urmând a avea o întrevedere cu conducerea Consiliului Judeţean. De asemenea, britanicii vor vizita Parcul Tehnologic din localitate, precum şi Parcul Industrial Tetarom din comuna clujeană Jucu.

Demnitarul român a prezentat mediul de afaceri autohton, atractivitatea acestuia pentru investitorii străini şi sprijinul de care se bucură potenţialii investitori din partea autorităţilor centrale şi locale. Virgil Popescu a prezentat detaliat oportunităţile de investiţii oferite de judeţul Mehedinţi şi municipiul Drobeta Turnu Severin.

Parker Hannifin Corporation a fost infiinţată în 1918 în Cleveland, Ohio, SUA, având, în prezent, o cifră de afaceri ce depăşeşte 13 miliarde de dolari şi peste 58 de mii de angajaţi în 49 de ţări din întreaga lume. Compania produce sisteme şi tehnologii de control şi precizie utilizate în industriile auto, aerospaţială şi de construcţii, iar divizia europeană produce şi distribuie cilindri hidraulici.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb