Britanicii identifică al treilea suspect în cazul Skripal

F.B.
Internaţional / 29 septembrie 2018

Britanicii identifică al treilea suspect în cazul Skripal

Un al treilea suspect în atacul cu Noviciok din Salisbury a fost identificat, scrie The Telegraph.

Este vorba despre un ofiţer al serviciilor secrete ruse care ar fi mers într-o misiune de recunoaştere înainte de otrăvirea fostului spion rus Serghei Skripal. Bărbatul a fost identificat de forţele anti-terorism şi de serviciile de securitate britanice. Se pare că acesta ar fi vizitat Salisbury pentru a ajuta să planifice atacul înainte ca cei doi colegi ai săi să îl otrăvească pe Skripal.

Tot în cursul zilei de ieri, Kremlinul a declarat că este "dificil de descâlcit adevărul de fals" în cazul Skripal, afirmă Kreminul, după investigaţia Bellingcat

Kremlinul a apreciat ieri că este "dificil să se descâlcească adevărul de fals" în informaţiile despre otrăvirea fostului spion rus Serghei Skripal, în martie, în Anglia, în urma unei anchete a site-ului Bellingcat care a identificat un suspect, relatează AFP.

"În ultimele luni, presa britanică şi presa din alte ţări publică numeroase informaţii despre cazul Skripal. Nimeni nu reuşeşte să descâlcească care sunt adevărate şi care sunt false", a declarat pentru presă un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

"Nu ştim cât de credibile sunt faptele expuse şi în ce măsură este posibil să se verifice identitatea persoanelor prezentate", a adăugat el.

Fostul dublu agent rus Serghei Skripal şi fiica sa Iulia au fost otrăviţi cu noviciok în martie. Ei au supravieţuit, însă Dawn Sturgess - o britanică fără legătură cu atacul iniţial - a murit după ce a fost otrăvită cu aceeaşi substanţă.

Guvernul britanic i-a acuzat pe cetăţenii ruşi Aleksandr Petrov şi Ruslan Boşirov de acest atac. Londra susţine că sunt agenţi sub acoperire ai serviciilor militare ruse de informaţii GRU.

Un site de jurnalism de investigaţie britanic a publicat ceea ce prezintă drept adevărata identitate a unuia dintre agenţii ruşi de informaţii suspectaţi de orăvirile cu agent neurotoxic la Salisbury.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb