Brother aduce noutăţi în gama de multifuncţionale inkjet color

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 28 septembrie 2007

Brother International Austria GmbH prin Biroul de Reprezentanţă din România anunţă noua familie de multifuncţionale inkjet color, ce beneficiază de un design modernizat. Având o reputaţie binecunoscută, pentru tehnologia de printare inkjet de înaltă calitate, Brother s-a concentrat cu atenţie pe design-ul noii game de echipamente multifuncţionale, astfel ca toate modelele sunt ergonomice şi compacte, oferind clienţilor facilitaţi gândite special pentru biroul de acasă.

Noua colecţie a anului 2007 constă în opt echipamente multifuncţionale care execută operaţiuni de imprimare, scanare si copiere, toate fiind disponibile în două variante - cu sau fără fax. Vârful de lance al acestei colecţii este modelul DCP-770CW, primul multifuncţional wireless de la Broteher, care devine astfel printre puţinii producători care oferă această gamă de echipamente pe piaţa din România.

Ideale pentru utilizarea acasă sau la birou, echipamentele din noua gamă inkjet se remarcă printr-un design plăcut şi discret, cu dimensiuni cât se poate de ergonomice. Brother are o bază puternică de clienţi din rândul utilizatorilor particulari şi ai companiilor mici şi mijlocii, oferind multe oportunităţi de afaceri partenerilor săi care adresează aceste segmente de piaţă.

Printre caracteristicile ergonomice cu care vin aceste noi modele se numără sistemul de alimentare cu coli de hârtie care este încărcată dintr-o tavă situată sub aparat, care elimină nevoia unei tăvi externe şi reduce apreciabil dimensiunile echipamentului. În plus, toate cablurile sunt situate în interiorul imprimantei sau în paralel cu aceasta, permiţând poziţionarea aproape de un perete sau altă suprafaţă, economisind astfel spaţiul util de pe masa de lucru.

La fel ca orice altă multifuncţională inkjet de la Brother, noua gamă foloseşte cartuşe de cerneală individuale, reducând pierderile prin posibilitatea de a înlocui fiecare cartuş de culoare separat atunci când aceasta se termină. Cartuşele sunt uşor accesibile, amplasate în faţa aparatului, ceea ce reduce timpul necesar schimbării lor. Brother a introdus noi cartuşe la costuri şi volum de printare reduse pentru modelele de start, gândite special pentru utilizatorii de mic volum.

Alte facilităţi notabile sunt ecranul LCD format 16:9, disponibil la modelul DCP-770CW şi programul de modificare şi îmbunătăţire a imaginilor înainte de tipărire (Face Filter). Toate aceste facilităţi împreună cu vitezele impresionante de imprimare (până la 30 ppm mono şi 25 ppm color) şi fiabilitatea deja dovedita, fac din noua gama de multifuncţionale inkjet Brother un puternic concurent pe un segment de piaţă în continuă creştere.

Despre Brother International

Grupul de companii Brother este unul dintre liderii mondiali în domeniul tehnologiilor şi echipamentelor office. Înfiinţată în anul 1934 compania Brother Industries Ltd. dispune acum de 19 spaţii de producţie şi 41 de birouri de reprezentare în 39 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Brother International Europe Ltd. reprezintă concernul japonez la nivel european, iar Brother International Austria GmbH este compania care coordonează activităţile comerciale şi de service din ţările Europei de Est. Biroul de reprezentare din Romania a fost înfiinţat în ianuarie 2004 şi are ca obiectiv managementul relaţiilor cu partenerii de distribuţie şi dealerii produselor Brother, în special pentru sectorul echipamentelor de printing & business solutions.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb