Brother lansează noua gamă de echipamente laser color de ultimă generaţie

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 28 septembrie 2007

Brother International Austria GmbH prin Biroul de Reprezentanţă din România anunţă noua gamă de imprimante şi multifuncţionale (MFP) laser color, ce dispun de viteze şi specificaţii superioare echipamentelor similare din aceeaşi clasă, ceea ce le face ideale pentru mediile de business.

Noua gamă este compusă din şase produse - două imprimante şi patru multifuncţionale - toate echipate cu noul motor de imprimare laser color produs de Brother. Graţie tehnologiei single-pass, care permite imprimarea celor patru culori fundamentale printr-o singură expunere la cilindru, se pot obţine documente color la viteze caracteristice imprimantelor monocrom (până la 20ppm). De asemenea, Brother a integrat în noile echipamente compacte ce ocupă un spaţiu mai mic decât modelele competitorilor, o serie de caracteristici innovatoare, în funcţie de model.

Ridicând maxima "timpul înseamnă bani" pe o treaptă superioară, noua gamă de echipamente laser color de la Brother oferă viteze mari de imprimare la costuri reduse, contribuind la creşterea eficienţei afacerii şi diminuând costurile de utilizare, pe termen lung.

Noua gamă dispune de câteva funcţii de ultimă generaţie, astfel că în acest moment noile echipamente sunt primele multifuncţionale Brother laser color echipate cu tehnologie single-pass ce pot tipări faţă-verso şi singurele echipamente laser color cu tehnologie wireless integrată.

Noile modele laser color de la Brother sunt de asemenea primele echipamente ce suportă aplicaţii SSL (Secure Socket Layer), ce previn accesul neautorizat şi fac posibilă imprimarea în reţea în deplină siguranţă a documentelor confidenţiale. SSL este folosit deja pe scară largă în domeniul comerţului electronic, pentru protejarea informaţiilor de la clienţi, de tipul detaliilor de pe cardurile de credit. Este prima dată când această tehnologie este folosită pentru a asigura imprimarea în condiţii de deplină securitate. Mai mult de atât, noile modele de imprimante şi multifuncţionalele oferă posibilitatea tipăririi direct de pe un memory flash, prin intermediul căreia fişierele de tip PDF, TIFF, JPEG şi PRN pot fi tipărite direct, fără ajutorul PC-ului. De asemenea, multifuncţionalele permit utilizatorului să scaneze documente direct pe un memory flash conectat la slotul frontal USB - ideal pentru profesioniştii mereu în mişcare. Totodată, noile echipamente dispun de funcţia PictBridge, ce permite utilizatorului să tipărească direct de pe o cameră digitală conectată la slotul USB.

Despre Brother International

Grupul de companii Brother este unul dintre liderii mondiali în domeniul tehnologiilor şi echipamentelor office. Înfiinţată în anul 1934 compania Brother Industries Ltd. dispune acum de 19 spaţii de producţie şi 41 de birouri de reprezentare în 39 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Brother International Europe Ltd. reprezintă concernul japonez la nivel european, iar Brother International Austria GmbH este compania care coordonează activităţile comerciale şi de service din ţările Europei de Est. Biroul de reprezentare din Romania a fost înfiinţat în ianuarie 2004 şi are ca obiectiv managementul relaţiilor cu partenerii de distribuţie şi dealerii produselor Brother, în special pentru sectorul echipamentelor de printing & business solutions.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb