Bulgaria reduce de la 6 la 3 luni termenul pentru administrarea dozei booster

G.U.
Miscellanea / 30 decembrie 2021

Bulgaria reduce de la 6 la 3 luni termenul pentru administrarea dozei booster

Bulgaria, ţara din UE cu procentul cel mai mic de vaccinare împotriva coronavirusului, va reduce de la 6 la 3 luni termenul prevăzut între schema completă de vaccinare anticoronavirus şi administrarea dozei booster (a treia, în general), a anunţat astăzi inspectorul sanitar şef al ţării, Anghel Kuncev, transmite EFE, conform Agerpres.

"Noul val care afectează acum Europa Occidentală ne va lovi imediat după petrecerile de Revelion şi vom înregistra un nou vârf pe 4 sau 5 ianuarie", a prognozat expertul bulgar.

Kuncev a menţionat că, pe fondul unei aşteptate recrudescenţe a coronavirusului din cauza răspândirii variantei mai contagioase, Omicron, autorităţile bulgare vor aproba în următoarele zile o nouă legislaţie privind doza booster.

Până acum, Bulgaria nu a confirmat prezenţa variantei Omicron pe teritoriul său, dar există însă câteva cazuri suspecte, aflate deocamdată în analiză.

Doar 27,1% din cele 6,8 milioane de locuitori ai Bulgariei au primit schema completă de vaccinare, mult sub media de vaccinare din blocul comunitar, care se situează la 67,8%.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Deci reducere din condei, prin ordin de ministru, fara niciun fel de fundamentare științifică.

    Nu mai contează că poți să te îmbolnăvești, să crăpi, să-ți crească solzi, etc...trebuie doar să te înțepi și atât. 

    1. N-au patit altii nimic nu vor pati nici bulgarii.

      Vor sari alti guvernanti cretini de prin germania sa reduca la 6 saptamani. Apoi nazistii din australia vor reduce termenul la 4 saptamani. O sa apara la tv diversi trompeti vaginisti platiti si ne vor spune ca trebuie sa facem si noi la fel pe motiv ca nemtii si australienii nu sunt prosti.

    Pe cat inteligenti sunt bulgarii de rand, pe atat de cretini sunt slugoii din fruntea Bulgariei! Pai, bine bai cretinilor, pt cine reduceti voi timpul pt doza booster, cand marea majoritate a bulgarilor va aratat degetul mijlociu ridicat si pt primele 2 doze? Pt cainii si pisicile Bulgariei?

    1. Pentru persoanele imunideficiente. Sunt unii care chiar ar avea nevoie si nu pot face o doza decat dupa 6 luni pe cand studiile au aratat ca la persoanele de 65+ si cu afectiuni, protectia la boala si internare scade chiar sub 50% dupa 4 luni. Deci pentru acestia este necesar un booster mai rapid.

      Desi anticorpii monoclonali sunt o varianta mai buna decat vaccinarea. Cel putin asa pare in acest moment. Este o terapie bine studiata si folosita timp indelungat. 

      Ce sa faca cu vaccinul, cand e deja arhidovedit ca nu protejeaza cu nimic! In schimb, apar tot mai multe dovezi, care arata ca te poate trimite rapid pe Lumea Ailalta! Iar in Europa, bulgarii si-au dat seama cel mai bine de acest lucru! Bravo lor!

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb