Burak Yildiran a primit avizul BNR pentru funcţia de Director General al Patria Bank

Comunicate de presă / 16 iunie 2021

Burak Yildiran a primit avizul BNR pentru funcţia de Director General al Patria Bank

Patria Bank anunţă că Burak Yildiran, bancher cu peste 25 de ani de experienţă în industrie, a primit avizul Băncii Naţionale a României (BNR) pentru funcţia de Director General. În acest rol, Burak Yildiran va coordona o echipă de peste 600 de oameni şi va conduce activităţile băncii, fiind totodată membru în Consiliul de adminstraţie al Patria Credit IFN SA, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Misiunea Patria Bank este să ofere cât mai multor clienţi retail şi antreprenori locali un acces facil la servicii bancare şi financiare, indiferent că locuiesc în mediul rural sau urban. Astfel, în baza principiului incluziunii financiare care ne ghidează, putem avea un impact real în societate prin sprijinul acordat românilor şi afacerilor care contribuie la economia în creştere a ţării. Rolul meu, împreună cu echipa Patria Bank, este de a trece la următorul nivel din punct de vedere al misiunii pe care ne-o asumăm. Sunt încrezător că avem toate elementele pentru a realiza ceea ce ne propunem: talent, resurse şi determinare", a declarat Burak Yildiran, Director General al Patria Bank.

Burak Yildiran a acumulat o vastă expertiză în sectorul bancar în cadrul Garanti BBVA, cea mai mare bancă privată din Turcia. De-a lungul carierei a fost responsabil pentru zonele de customer experience, proiecte agile, digitalizarea serviciilor bancare şi procese interne, transformare, leadership strategic, managementul talentelor şi dezvoltare. De asemenea, a lucrat în calitate de Director General Adjunct şi Manager Operaţiuni al Garanti BBVA România timp de şase ani.

Noul Director General al Patria Bank are un MBA din partea WU Executive Academy - Universitatea din Viena şi o diploma în Administrarea Afacerilor din partea Universitaţii Hacettepe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb