CAMERA DE COMERŢ A ROMÂNIEI:  "Nici o cameră judeţeană nu a fost niciodată exclusă"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 24 iulie 2013

"Nici o cameră judeţeană nu a fost niciodată exclusă"

CCIR susţine, însă, că patru camere judeţene şi-au pierdut calitatea de membru

Patru Camere de Comerţ au transmis recent, printr-un comunicat de presă comun, că, printr-o decizie a Judecătoriei Sectorului 3, aceste entităţi au fost repuse în drepturi după ce au fost excluse din rândul membrilor Camerei de Comerţ a României.

Contactat de jurnalistul BURSA pentru a comenta acest anunţ al celor patru camere, Biroul de relaţii publice al Camerei de Comerţ a României ne-a transmis: "Astăzi, 22 iulie 2013, Camerei de Comerţ şi Industrie a României nu i-a fost comunicată nicio hotărâre a niciunei instanţe din care să rezulte ceea ce doriţi dumneavoastră legat de punctul de vedere vis-a -vis de repunerea în drepturi a celor patru camere de comerţ şi industrie judeţene excluse.

Pe de o parte, nicio cameră judeţeană nu a fost niciodată exclusă‚ din rândul membrilor Camerei de Comerţ şi Industrie a României, ci patru camere judeţene şi-au pierdut calitatea de membru! Diferenţă mare de tot!!!!

Pe de altă parte, orice hotărâre a unei instanţe o vom respecta. Dar în această fază procesuală - când nici nu este fixat termen în dosarul instanţei care are ca obiect această temă a membrei camerelor judeţene, ca atare nu poate exista nicio soluţie dată de instanţă. Pot exista măsuri vremelnice procedurale. Care or fi? Deocamdată oficial nu am fost înştiinţaţi de către instanţă!".

Potrivit unui comunicat comun, patru camere de comerţ şi industrie excluse în martie 2013 din Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) au fost repuse în drepturi de judecătoria Sectorului 3, prin soluţia pronunţată în 10 iulie 2013. Instanţa a admis ordonanţa preşedinţială de suspendare a deciziei Colegiului de conducere al CCIR, care excludea din CCIR Camerele de comerţ şi Industrie Dolj, Bacău, Prahova şi Vâlcea.

Comunicatul preciza: "Conform Codului de Procedură Civilă, hotărârea instanţei este executorie. Astfel, cele patru camere de comerţ şi industrie sunt membre cu drepturi depline ale Camerei de Comerţ şi Industrie a României".

În cadrul Adunării Generale a CCIR din aprilie 2012, mai multe Camere de comerţ judeţene i-au cerut preşedintelui CCIR, Mihail Vlasov, documentele justificative pentru cheltuirea a 12.239.098 lei din Fondul la dispoziţia Preşedintelui. În acelaşi timp, au cerut explicaţii pentru depăşirea cu 5.939.098 lei a bugetului aprobat pentru 2011, în condiţiile în care CCIR înregistrase în acel an un deficit de 5.143.928 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb