Camera foto 200 DSLR şi ramele foto digitale de la Sony câştigă premiul TIPA

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 iunie 2008

Capacitatea de inovare a companiei Sony în domeniul imaginilor digitale a câştigat recunoaşterea juriului în cadrul ediţiei 2008 a Premiilor TIPA, oferite de Asociaţia Europeană a Publicaţiilor de Tehnologie a Imaginii.

Membrii juriului şi-au motivat alegerea astfel: "Uşor de utilizat, de transportat şi foarte atractivă ca preţ, cu un obiectiv ce oferă un zoom de 18 până la 70 mm, modelul Sony 200 reprezintă modelul ideal pentru fotografii amatori care doresc să se bucure de toate beneficiile unei camere foto digitale D-SLR. Senzorul de 10,2 megapixeli efectivi oferă calitate de invidiat imaginilor până la ISO 400 şi chiar mai mult, în timp ce sistemul de focalizare automată este rapid şi precis. Ecranul LCD de mari dimensiuni afişează fotografiile în imagini clare şi luminoase, iar stabilizatorul de imagine încorporat şi sistemul anti-praf sunt foarte eficient de folosit."

În acelaşi timp, elegantele modele de rame foto digitale DPF-V900/V700 au câştigat premiul TIPA pentru "Cea mai bună ramă foto digitală din Europa." Membrii juriului au declarat: "Modelele de rame foto digitale DPF-V900 (cu un ecran de 9 inci / 22,86 cm) şi DPF-V700 (cu un ecran de 7 inci / 17,78 cm) oferă o rezoluţie WVGA (800 x 480 pixeli) şi au un format al ecranului de 15:9. Procesorul de imagine BIONZ cu tehnologie de detecţie a feţei permite afişarea rapidă a imaginilor de mari dimensiuni, oferind, de asemenea, funcţii de corecţie a imaginii, precum focalizarea îmbunătăţită, eliminarea efectului de "ochi roşii" şi ajustarea expunerii. Fotografiile pot fi încărcate în memoria internă a camerei de pe diferite modele de carduri de memorie sau prin intermediul cablului USB, de pe un PC sau o altă cameră digitală. Cele două modele pot afişa imagini în format JPEG, TIFF, BMP şi Sony RAW, iar funcţiile pot fi accesate de la distanţă prin intermediul telecomenzii incluse în pachet".

Sony a câştigat, de asemenea, un al treilea premiu TIPA pentru modelul Sony Compact Picture Station, ce a fost desemnat "Cel mai bun mini laborator foto din Europa".

Despre Premiile TIPA

TIPA (Asociaţia Europeană a Publicaţiilor de Tehnologie a Imaginii) a fost fondată în 1991 ca asociaţie europeană independentă, non-profit, a publicaţiilor din industria fotografiei. Din asociaţie fac parte 27 de publicaţii din 11 ţări. TIPA este cea mai mare şi mai prestigioasă asociaţie de presă europeană din domeniul fotografiei. În fiecare an, redactori ai publicaţiilor membre TIPA desemnează prin vot "Cele mai bune produse ale industriei fotografice europene," pe baza unor criterii precum inovaţia, folosirea tehnologiei de vârf, calitatea design-ului şi ergonomia, uşurinţa de utilizare şi raportul preţ-performanţă.

Despre Sony:

Sony este producător de sisteme audio, video, de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei pentru consumatorii de pretutindeni sau pentru destinaţii profesionale. Cu afacerile sale din domeniul muzicii, al filmului, jocurilor şi cele din zona online, Sony se poziţionează ca una dintre cele mai importante mărci de bunuri de larg consum din lume. Sony a înregistrat vânzări consolidate anuale de 55,83 miliarde de euro (8.296 miliarde de yeni), pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2007, bazate pe o rată medie de schimb de 148,6 yeni la 1 euro. Deţine aproximativ 163.000 angajaţi în toată lumea.

În Europa, Sony a înregistrat vânzări consolidate de 13,71 miliarde euro (2.038 miliarde yeni) pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2007. Sony Europa, cu sediul central la Sony Center am Potsdamer Platz din Berlin, este responsabilă pentru afacerile cu produse electronice din Europa şi a înregistrat vânzări consolidate de 9,12 miliarde de euro pentru aceeaşi perioadă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb