Canon Creative Park: acolo unde imprimarea prinde viaţă

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 iunie 2008

Websitul Canon Creative Park este soluţia ideală de a vă petrece timpul şi a vă distra utilizând imprimanta, alături de copii dumneavoastră, Cu activităţi care includ felicitări haioase, lumea fascinantă a design-ului 3D în hârtie, secţiune de ciorne, Canon Creative Park este uşor de utilizat şi complet gratuit.

Atunci cand aveţi nevoie urgent de o felicitare, Canon Creative Park salvează situaţia. Alegeţi dintr-o selecţie de peste 800 şabloane gratuite - începând de la felicitări pentru onomastice, vacanţe şi alte ocazii speciale, până la orice gen de ilustrate personalizate. O selecţie de plicuri colorate oferă finisajul dorit pentru o atenţie unică.

Sau, dacă vă doriţi o metodă de a vă amuza alături de copii - puteţi explora lumea Creative Park 3D Paper Art. Veţi găsi un număr de 251 de figurine din lumea animalelor, transport, clădiri celebre şi multe alte atracţii - cu noi design-uri mereu în lucru. Fiecare obiect beneficiază de instrucţiuni de asamblare, pentru desfăşurarea de activităţi distractive şi în acelaşi timp educaţionale care vor spulbera plictiseala din după-amiezile ploioase şi zilele de vacanţă fără activitate!

Fie că esti copil, parinte sau bunic, ciornele reprezintă metoda ideala de a păstra amintirile de familie - şi acum cu noile ciorne, puteţi începe imediat. Alegeţi dintr-o galerie gigantică de şabloane, imagini de fundal, texturi şi rame, apoi tot ce aveţi de făcut este să aşezaţi pozele în design-ul creat. Creative Park include un ghid care vă oferă informaţii utile în crearea ciornelor.

Şi nu uitaţi, design-urile Creative Park arată fabulos atunci când sunt printate pe un echipament Canon PIXMA. Utilizate împreuna cu hârtii şi cartuşe originale Canon, fiecare imprimantă PIXMA vă oferă rezultate impresionante care îşi păstrează călităţile peste ani.

"Creative Park oferă posesorilor de imprimante Canon o serie de unelte online deosebite", a declarat Christiaan Holman, Manager CCI - New Media Canon Europe. "Sperăm ca acest proiect va oferi posibilitatea de a obţine rezultate deosebite cu imprimantele Canon, şi în acelaşi timp să asigure o distracţie pe măsură."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb