Captain Bean îşi extinde reţeaua de cafenele în Tulcea

S.B.
Companii / 15 martie 2021

Captain Bean îşi extinde reţeaua de cafenele în Tulcea

Captain Bean a inaugurat la începutul lunii martie o nouă locaţie în sistem de franciză, în Tulcea, fiind şi prima locaţie din acest oraş. Astfel că, reţeaua a ajuns la nivel naţional la un număr total de 18 unităţi, dintre care 11 deschise în sistem de franciză, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Noua locaţie inaugurată la începutul acestei luni este prima cafenea Captain Bean din oraşul Tulcea şi se întinde pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi. Cu o îmbinare optimă a zonei de cafea cu cea de produse complementare, precum cele de patiserie, proaspete, cafeneaua dispune şi de o zonă unde clienţii pot savura cafeaua, atunci când contextul social va permite acest lucru.

"Intrarea Captain Bean pe piaţa cafenelelor din Tulcea a fost un succes încă din prima zi, iar acest lucru ne bucură şi ne impulsionează să ne dezvoltăm naţional din ce în ce mai mult. Unul dintre avantajele noastre într-o industrie a cafelei precum Tulcea este că mixul de produse de cafea cu cele complementare este unic, iar campaniile de marketing şi de fidelizare au avut un impact major încă din momentul inaugurării", a declarat Bogdan Pandea, CEO şi fondator Captain Bean.

Franciza Captain Bean din Tulcea face parte dintr-un proiect de refresh de brand, care are ca scop mărirea vizibilităţii locaţiei într-un mod semnificativ şi în acelaşi timp comunicarea mult mai eficientă a mantrei brandului Captain Bean. În acest sens, ajustarea paletei de culori şi implementarea noului slogan fac din noul concept unul mai direct, clar, curajos şi dinamic, care poate fi mult mai uşor de recunoscut .

Noul proiect oferă o îmbunătăţire 360 de grade a comunicării şi emancipării brandului în locaţie. De asemenea, au fost aduse îmbunătăţiri semnificative şi meniului principal pentru a scoate în evidenţă atât produsele de cafea, cât şi cele complementare, zonei de packaging şi în mod special delimitării zonelor to go, to stay, for home şi a celor complementare.

Franciza din oraşul Tulcea este operată de către un cuplu, aflat la primul său business.

"Având în vedere că este prima noastră afacere, am dorit să apelăm la o franciză, pentru a ne asigura că investiţia făcută este pe mâini bune. Captain Bean ne-a inspirat încredere şi siguranţă, fiind foarte uşor să lucrăm împreună cu ei. Încă de la deschidere ne-am asumat roluri în cele două direcţii ale afacerii, operaţional şi marketing, astfel încât să ne bucurăm de o creştere constantă", a declarat Emil Simion, francizatul noii locaţii Captain Bean din Tulcea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb