Cargill şi TTS investesc 15 milioane de euro în terminalul pentru cereale Canopus Star

F.A.
Companii #Agricultură / 22 iulie 2013

Cargill şi partenerul său Transport Trade Services (TTS) au ajuns la acordul de a investi 15 milioane de euro în terminalul pentru cereale Canopus Star, aflat în portul Constanţa, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Investiţia va creşte capacitatea operaţională a terminalului pentru cereale de la 50.000 de tone la o capacitate de depozitare de 110.000 tone. Investiţia este preconizată a se finaliza până la mijlocul anului viitor.

Parteneriatul dintre Cargill şi TTS datează din 2008, iar acest proiect de extindere este o dovadă a unei colaborări continue de succes. Canopus Star va fi o facilitate cu o mare flexibilitate în ceea ce priveşte intrările şi ieşirile din depozit.

Martin Schuldt, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Cargill Oils S.A., a declarat cu privire la investiţie: "Cargill are o prezenţă puternică în România, care rămâne o ţară de importanţă strategică pentru noi. Vom continua să ne dezvoltăm operaţiunile pe plan local, aşa cum am mai anunţat, iar acest proiect face parte din planurile noastre de extindere. Suntem bucuroşi să dezvoltăm astfel de parteneriate de succes cu companii locale care împărtăşesc valorile noastre şi dedicarea pentru deservirea clienţilor".

"Investiţia de la Constanţa este complementară întregului lanţ logistic pe care TTS îl oferă clienţilor săi. Împreună cu transportul fluvial, operarea în porturile de pe Dunăre, transbordarea directă cu macarale plutitoare la Constanţa, această investiţie va ajuta la optimizarea structurii serviciilor, la performanţe, viteză şi calitate superioare pentru clienţi. Parteneriatul cu Cargill în această investiţie reprezintă un privilegiu şi, în acelaşi timp, un avantaj", a declarat Mircea Mihăilescu, preşedintele grupului TTS.

Investiţia se încadrează în strategia Cargill de a continua să se concentreze pe creşterea şi dezvoltarea operaţiunilor sale agricole în ţara noastră.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb