Cargus devine prima companie de curierat din România care foloseşte o soluţie PIN on Glass - Alpha PhonePOS, furnizată de Alpha Bank Romania

Comunicate de presă / 8 septembrie 2021

Cargus devine prima companie de curierat din România care foloseşte o soluţie PIN on Glass - Alpha PhonePOS, furnizată de Alpha Bank Romania

Cargus România şi Alpha Bank Romania au semnat un parteneriat pentru a pune la dispoziţie pe piaţa locală cea mai avansată soluţie de acceptare la plată a cardurilor pentru servicii de livrare, conform unui comunicat remis redacţiei.

Alpha PhonePOS este prima aplicaţie lansată de o bancă din România care este capabilă să transforme un dispozitiv mobil Android într-un terminal POS şi permite acceptarea cardurilor de debit şi credit pentru plata contactless. Integrând această nouă tehnologie în terminalele PDA cu Android, Cargus va oferi clienţilor săi acces la o metodă flexibilă şi sigură de plată cu cardul la livrare, fără echipamente suplimentare.

Specificitatea pieţei din România constă în faptul că, deseori, consumatorii îşi plătesc numerar cumpărăturile efectuate online. Potrivit datelor Cargus, aproape 65% dintre toţi cei care fac cumpărături online selectează opţiunea de a plăti numerar la livrarea coletului.

Cererea pentru servicii de curierat se dezvoltă în mod dinamic, în principal datorită creşterii popularităţii comerţului electronic.
Datorită cooperării strategice, Cargus va oferi clienţilor săi posibilitatea de a efectua plata cu cardul la livrare, iniţial la curierii ce îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, urmând ca din luna octombrie să extindă această facilitate la nivel naţional.

"Suntem prima companie de curierat din România care introduce plata cu cardul pentru destinatari folosind o soluţie Pin on Glass şi prima companie din Europa care oferă o soluţie în cadrul unei aplicaţii de curierat. Plata cu cardul este mai rapidă, mai facilă şi mai convenabilă, iar clientul nu mai are grija de a avea numerar sau de a scoate bani pentru a achita ramburs. Aceasta este doar una dintre viitoarele implementări inovatoare anunţate de Cargus în lunile următoare, care vor facilita şi spori confortul utilizării serviciilor noastre pentru toţi destinatarii coletelor" - a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Plata coletului la curierul Cargus este la fel de simplă ca plata la magazin. Poate fi realizată cu orice card contactless sau folosind un dispozitiv cu portofel digital. Tranzacţia se efectuează prin simpla apropiere a instrumentului de plată de PDA-ul curierului. Pentru sumele care depăşesc limita contactless, clientul va trebui să tasteze codul PIN pe o tastatură dinamică afişată pe ecranul PDA-ului.

"Cercetarea noastră arată că pentru destinatarii coletelor, efectuarea plăţilor ramburs ar trebui să fie convenabilă şi rapidă, asemenea cumpărăturilor online. De aceea, am stabilit parteneriatul cu Alpha Bank şi am echipat curierii cu cea mai avansată soluţie de plată (PIN on Glass), care permite acceptarea rapidă a plăţilor cu cardul. Datorită acestei soluţii, consumatorii care aleg plata la livrare vor putea efectua o tranzacţie fără numerar, convenabilă şi complet sigură folosind tehnologia contactless şi avantajele cu care ne-a obişnuit deja" - a adăugat Jaros³aw Sliwa.

"Prin implementarea acestei noi tehnologii, dezvoltate în parteneriat cu SIBS România, am reuşit să răspundem solicitărilor venite din partea clienţilor pentru care mobilitatea este esenţială. Suntem încântaţi de această colaborare cu partenerul nostru, Cargus, şi avem încredere că aplicaţia Alpha PhonePOS va contribui la o adoptare extinsă a plăţilor cu cardul la livrare pe piaţa locală", a declarat Cristian Dragoş, Vicepreşedinte Executiv Retail, Alpha Bank Romania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb