CARMEN DAN:  "Premierului i se fabrică o situaţie penală"

M.D.
Politică / 18 mai 2018

Carmen Dan (Sursa foto: Facebook)

Carmen Dan (Sursa foto: Facebook)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, consideră că premierului Viorica Dăncilă "i se fabrică o situaţie penală", referindu-se la plângerea depusă de liderul PNL Ludovic Orban, împotriva premierului şi a lui Liviu Dragnea. Dan l-a caracterizat pe Orban drept o slugă şi a afirmat că Administraţia Prezidenţială nu este ceea ce ar trebui să fie. Întrabată dacă PSD ia în calcul suspendarea preşedintelui Iohannis, Carmen Dan a spus că "este o decizie care se va lua în partid", informează News.ro.

Ministrul Carmen Dan a declarat astăzi, că: "Trăim acelaşi film pe care îl cunoaştem şi constat că premierului i se fabrică o situaţie penală. Constatăm cu surprindere că ar putea face obiectul unui dosar penal. Nu e în regulă. Cred că liderul PNL (Ludovic Orban, n.r.) care s-a gândit la această strageie nu e altceva decât o slugă. Îmi pare rău că există acest derapaj şi că instituţiile importante, Guvernul, Administraţia Prezidenţială, Parlamentul, nu sunt într-o uniune măcar când vorbim de interesul comun, cetăţeanul".

Ea a mai afirmat că Administraţia Prezidenţială nu este ceea ce ar trebui să fie.

"Din păcate, constatăm cu îngrijorare că Administraţia Pezidenţială nu este ceea ce ar trebui să fie. Cred că e o constatare pe care o putem face toţi dacă suntem atenţi în plan politic şi social", a mai spus ministrul de Interne.

Întrebată dacă PSD ia în clacul suspendarea preşedintelui, Carmen Dan a precizat că "este o decizie care se va lua în partid".

Liderul PSD a calificat plângerea drept "o tentativă de lovitură de stat", "o acţiune violentă, nedemocratică, neconstituţională a lui Iohannis şi a celor care îl susţin de a bloca un Guvern" şi a afirmat că orice persoană care susţine acest demers va fi complice la diferite infracţiuni.

Plângerea liderului PNL a ajuns la DIICOT, vineri, după ce Parchetul instanţei supreme şi-a declinat competenţa în acest caz, au declinat pentru News.ro reprezentanţi ai DIICOT.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb