CarmOlimp preconizează o creştere, în 2012, cu cel putin 20% a cifrei de afaceri, creştere datorată, în principal, mezelurilor produse în fabrică proprie, care vor avea o pondere de 50% în cifra de afaceri pentru anul în curs, arată un comunicat remis redacţiei.
Pentru a realiza creşterea iîntr-un timp cât mai scurt, CarmOlimp plănuieşte să extindă reţeaua de distribuţie a mezelurilor pe toată ţara, externalizând serviciul către distribuitorii consacraţi şi solvabili din fiecare judeţ.
Valentin Soneriu, Director General CarmOlimp, a afirmat: "Punem foarte mare preţ pe calitate şi de aceea toate mezelurile noastre sunt preparate din materie primă proaspătă, provenită atât de la fermele proprii cât şi de la alte ferme româneşti. Toate produsele noastre sunt realizate după reţete tradiţionale, cu ingrediente naturale, din porc românesc crescut sănătos, afumate cu fum natural. Pe acest segment, de produse naturale, cu reţete tradiţionale tipic româneşti, cererea este din ce în ce mai mare".