Carpatcement a lansat cimentul Z100

A.C.
Comunicate de presă #Construcţii / 14 aprilie 2014

Începând cu luna aprilie, Carpatcement a lansat cimentul Z100, specializat şi aditivat, cel mai nou produs ce intră în gama de cimenturi Carpatcement, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Z100 oferă suport tehnic clienţilor pentru o construcţie durabilă, potrivit producătorului. Cimentul pentru zidărie şi tencuială Z100 este fabricat într-o instalaţie complet nouă, automatizată, rezultat al accesării de fonduri europene prin Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice" (POSCCE) 2007 - 2013.

Pentru acest produs, Carpatcement a finalizat în decembrie 2013, la fabrica de la Fieni, noua linie de producere şi expediţie de cimenturi speciale. Valoarea totală a proiectului depăşeşte 15 milioane de lei.

Florian Aldea, Preşedinte - Director General al Carpatcement Holding a declarat: "Fieni este locul în care am început cariera profesională şi în care funcţionează cea mai veche fabrică de ciment din România. Ca şi mine, mulţi dintre colegii mei ne aflăm deja la a treia generaţie de cimentişti, iar aniversarea a 100 de ani de ciment la Fieni este un moment deosebit de important atât pentru noi, cât şi pentru întreaga comunitate. Aşadar, Carpatcement sărbătoreşte şi marchează acest moment aniversar prin lansarea cimentului special Z100, dedicat < < Meseriaşului din Carpaţi > >".

Livrarea produsului Z100 se face din toate cele trei fabrici ale Carpatcement: Chişcădaga, Taşca şi Fieni. Elementul inovator al cimentului Z100 este aditivul specializat, cu dublu rol: plastifiază şi antrenează aerul din masa cimentului, eliminând astfel necesitatea utilizării varului.

Lansarea cimentului Z100 este însoţită de o campanie de promovare în media, precum şi de o nouă aplicaţie specială pentru accesoriile smartphone. Ea poate fi descărcată direct de pe site-ul oficial al companiei: www.heidelbergcement.ro, de la secţiunea "Produse". Acolo se pot accesa date şi fişe tehnice despre produsele celor 3 divizii ale grupului Carpatcement.

Carpatcement Holding este parte a grupului german HeidelbergCement. HeidelbergCement Group este o companie de pe piaţa de agregate şi un jucător în domeniul cimentului, betonului şi altor activităţi conexe. Compania are peste 52.000 de angajaţi în 2.500 de locaţii, în peste 40 de ţări.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb