Carrefour Romania închiriază 6.850 mp în proiectul Skanska, Green Court Bucharest

Elena Deacu
Companii #Imobiliare / 16 martie 2015

Carrefour Romania închiriază 6.850 mp în proiectul Skanska, Green Court Bucharest

Skanska a semnat un contract de închiriere cu retailer-ul francez, Carrefour România, pentru un spaţiu de 6.850 mp în cea de-a doua clădire a Green Court Bucharest. Noul contract semnat aduce cladirea B la un grad de ocupare de 61,2%.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, tranzacţia a fost intermediată de CBRE, iar mutarea companiei Carrefour va avea loc anul acesta. În plus, în aceeaşi perioadă, un magazin Carrefour Market va fi deschis în clădirea de birouri.

"În Carrefour România am descoperit o companie cu valori similare, de aceea suntem bucuroşi să putem avea un asemenea partener în Green Court Bucharest. Aş dori să mulţumesc echipei Carrefour România pentru buna colaborare şi sunt convins că angajaţii companiei se vor simţi foarte bine în noul sediu.", spune Marcin £apiñski, preşedintele Skanska Property România.

Aproximativ 500 de angajaţi vor lucra în noul spaţiu, în departamente precum: Achiziţii, Financiar, Marketing şi Logistica. Carrefour reprezintă un chiriaş important al clădirii B, alături de Sanofi şi Adecco, care şi-au anunţat deja mutarea.

"Carrefour îşi relochează sediul în noul hub de business al Bucureştiului, vizând o mai bună proximitate cu magazinele sale. Succesul tranzacţiei s-a datorat bunei colaborări dintre echipele Skanska, Carrefour, CBRE şi Tuca Zbarcea& Asociaţii, avocaţii noştri", spune Anca Damour, Property Division şi Corporate Affairs Director Carrefour Romania.

"CBRE a fost implicat în toate stagiile acestei tranzacţii complexe, angrenând multe dintre resursele noastre. Companii de calibrul Carrefour România au ales Green Court Bucharest datorită specificaţiilor tehnice, configuraţiei eficiente, expunerii brand-ului, cât şi accentului pe care Skanska îl pune în general pe calitate", spune Răzvan Iorgu, Managing Director CBRE România.

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de Skanska în România şi este format din trei clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală de 52.000 mp. Clădirea B, care găzduieşte în prezent companiile Sanofi, Adecco şi Carrefour, va avea 18.000 mp în 12 etaje supraterane şi trei nivele subterane de parcare, cu 315 locuri. Finalizarea construcţiei este programată pentru al doilea trimestru din 2015.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creşterii economice şi stimulării afacerilor. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011 şi face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară şi construcţii.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul unu în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 173 de magazine dintre care 27 hipermarketuri "Carrefour", 92 supermarketuri "Market", 44 magazine de proximitate "Express", 9 magazine de proximitate "Contact" şi un magazin de comerţ online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb