Carvago.com, platformă online pentru vânzarea maşinilor second hand, vine în ţara noastră

G.D.
Companii / 28 aprilie 2022

Carvago.com, platformă online pentru vânzarea maşinilor second hand, vine în ţara noastră

Carvago.com, platformă online din Europa pentru vânzarea maşinilor second hand, vine în România, conform unui comunicat remis redacţiei. Clienţii români vor avea acces la peste 700.000 de maşini de calitate verificată, printr-un sistem complet de cumpărare aflat mereu la dispoziţia lor.

Potrivit sursei citate, ce caută un client în zilele noastre când cumpără o maşină la mâna a doua? Un cumpărător în care poate avea încredere, o maşină perfect funcţională şi care arată super, o asigurare, înregistrare şi livrare fără probleme şi o garanţie flexibilă. Carvago răspunde la toate aceste cerinţe, oferind chiar mai mult: o schimbare radicală în standardele vânzării de autoturisme second hand şi un proces de achiziţie mult mai transparent. Venind în România, platforma online Carvago îşi extinde businessul în Europa prin serviciul accesibil, certificat şi uşor de utilizat pentru cumpărarea de maşini second hand. Clienţii din România pot alege din peste 700.000 de maşini verificate second hand din toată Europa, care au mai puţin de 10 ani şi sub 160.000 km la bord.

Înainte de vânzare, fiecare maşină este subiectul unei inspecţii tehnice realizate de CarAudit, astfe încât doar maşinile în perfectă stare sunt livrate clienţilor. Toate maşinile beneficiază de o garanţie de 12 luni, care poate fi extinsă până la 4 ani. Toate maşinile cumpărate pot fi returnate în termen de 14 zile, fără un motiv anume din partea cumpărătorului. După ce primesc raportul tehnic din partea CarAudit, clienţii pot rezolva asigurarea şi finanţarea în 30 de minute, chiar dacă vânzarea se face din altă ţară, apoi pot alege livrarea maşinii acasă. Datorită faptului că maşinile sunt cumpărate de Carvago înainte de a fi vândute clienţilor, asta certifică garanţia şi faptul că ele pot fi returnate în cazul unor probleme, subliniază sursa citată.

"Carvago este un serviciu care simplifică enorm întregul proces de vânzare a maşinilor. Spre desoebire de vânzătorii de maşini second hand. Noi nu deţinem nicio maşină, deci nu forţăm clienţii să cumpere un model anume. Din contră, ne mândrim cu o transparenţă absolută. Analizăm aproximativ 5 milioane de anunţuri de maşini zilnic şi numai 10-15% dintre aceste anunţuri sunt listate pe platforma noastră. În plus, fiecare maşină face subiectul unei inspecţii tehnice de la CarAudit înainte de a fi vândută, ceea ce înseamnă că putem preveni vânzarea unei maşini de o calitate necorespunzătoare", spune Jakub ©ulta, CEO Carvago.com.

Carvago s-a impus imediat pe piaţa din Cehia din 2020, iar din 2021 a fost disponibilă pe pieţele din Slovacia, Polonia, Austria, Germania şi Italia. "Până la finele anului, intenţionăm să lansăm serviciul şi pe pieţele din Spania şi Elveţia, obiectivul nostru fiind să devenim un jucător pan-european important care să schimbe piaţa de maşini second hand după modelul Carvago", spune ©ulta, vorbind despre planurile companiei. "Credem că piaţa din România este una foarte importantă, de aceea am ales România ca o nouă ţintă care ar trebui să ne ajute să ne atingem obiectivele la nivel european", a mai spus Sulta, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Foarte bine, mai ales daca vor sti sa cearna teparii romani!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb