Câştigătorii campaniei naţionale "Ziua Verde în organizaţia ta"

F.A.
Comunicate de presă / 11 decembrie 2012

Asociaţiile ECOTIC şi RECOLAMP au anunţat azi rezultatele programului naţional de colectare selectivă a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE-uri), inclusiv becuri economice şi tuburi fluorescente arse, intitulat "Ziua Verde în organizaţia ta", potrivit unui comunicat.

Campania a avut ca rezultate concrete implicarea unui număr de 966 de companii şi instituţii de stat, colectându-se peste 131 tone de deşeuri de echipamente electrice şi electronice de la 84 de companii, precum şi 44 de tone de deşeuri de becuri şi tuburi florescente arse de la un număr de 882 organizaţii.

Toate comenzile de ridicare deşeuri eligibile au intrat într-o tragere la sorţi organizată, conform Regulamentului, iar 15 companii au fost recompensate pentru efortul depus, cu 15 biciclete. De asemenea, în baza cantităţilor totale de deşeuri colectate, compania Frigoglass Romania a fost desemnata drept "Cea mai verde companie", fiind răsplătită cu un premiu simbolic - împădurirea unei suprafeţe din cadrul proiectului Ploiesti Industrial Parc SA.

"Campania naţională Ziua Verde în organizaţia ta a fost un pas înainte pe lungul drum pe care îl parcurgem în direcţia conştientizării utilizatorilor de echipamente electrice şi electronice asupra responsabilităţilor ce le revin în momentul când echipamentele devin deşeuri. Rezultatele obţinute ne motivează să continuăm iniţiativele noastre şi în anii viitori pentru formarea unei atitudini noi, pro-active în direcţia protecţiei mediului şi eficientizării utilizării resurselor", a declarat Valentin Negoiţă, Preşedinte ECOTIC.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb