Cătălin Drulă: "PNL a scos de la naftalină comasarea alegerilor pentru că ştie ce dezastru a provocat la guvernare"

S.B.
Politică / 9 ianuarie

Cătălin Drulă: "PNL a scos de la naftalină comasarea alegerilor pentru că ştie ce dezastru a provocat la guvernare"

Preşedintele USR Cătălin Drulă a criticat ideea comasării alegerilor vehiculată zilele acestea de către reprezentanţii PNL şi a subliniat că dreptul cetăţenilor de a alege este sfânt şi că orice încercare de derutare a alegătorilor nu va scăpa partidul lui Ciucă şi Iohannis de răspundere, informează news.ro.

"Pentru că ştie ce dezastru a provocat la guvernare, PNL a scos de la naftalină comasarea alegerilor. Însă democraţia e democraţie şi dreptul cetăţeanului de a alege e sfânt! Oricât încearcă să-i ameţească PNL pe oameni, ei nu vor uita că: Ministrul PNL al Finanţelor a crescut taxele şi impozitele de 3 ori în 12 luni; Ministrul PNL al Finanţelor împrumută 1 miliard de lei în fiecare zi lucrătoare; PNL ascunde sub preş datoriile reale ale ţării, Boloş a scos din pix deficitul de 5,7% din PIB, când noi ştim că deficitul, cu tot cu datorii, pe care-l calculează şi UE, e undeva la 7%, deci e doar o schemă de împins datorii mai departe; Le-au luat primarilor banii pentru proiecte", a scris Cătălin Drulă, marţi pe Facebook.

El a adăugat că nota de plată va veni pentru liberali la alegerile de anul acesta.

"Să le fie clar PNL-iştilor: la alegerile din 2024 le va veni nota de plată! Românii care muncesc cinstit şi care au văzut ce înseamnă PNL la guvernare o să-i taxeze aşa cum merită!", a completat Drulă.

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a declarat, marţi, că PNL vrea comasarea alegerilor pentru că este în interesul bugetului şi al copiilor care merg la şcoală, pentru că le salvăm 10-12 zile de şcoală. El a menţionat că turul întâi ale alegerilor prezidenţiale ar putea fi comasat, dacă există voinţă politică, cu alegerile locale, iar dacă nu, există varianta comasării turului doi al prezidenţialelor cu alegerile parlamentare. Despre o condiţionare a comasării alegerilor de o candidatură comună a PSD şi PNL la prezidenţiale, Fenechiu a spus că "dreapta românească, PNL, întotdeauna a avut candidat la Preşedinţie".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. USR devine mai de stingă decit PSD. Iohannis deja a decis parcursul viitor al politicilor românești. USR pare a deveni remorca Aur aliații luide la moțiune și totodată pare a asculta maimult de Orban de Budapesta ce împreună cu. Kelemen și Orban de fost PNL îl vor sprijini pe Simion în turul doi al Alegerilor Prezidentiale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb