CCIB a reprezentat ţara noastră la Forumul privind Reconstrucţia Libiei

F. A.
Comunicate de presă / 12 martie 2012

Recent, a avut loc în Malta Forumul privind Reconstrucţia Libiei, eveniment organizat de guvernele Maltei şi Libiei, cu sprijinul firmelor de consultanţă Deloitte şi EMCS, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Ţara noastră, singura din estul Europei invitată la Forum, a fost prezentă cu o misiune economică organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB).

La Forum au participat oficiali libieni (membri ai Comitetului de Tranziţie şi ai autorităţilor locale), înalţi oficiali maltezi (primul ministru, ministrul finanţelor, liderul opoziţiei parlamentare), precum şi oameni de afaceri provenind din 15 ţări, interesaţi în dezvoltarea unor proiecte pe piaţa libiană.

Din delegaţia noastră au făcut parte reprezentanţi ai unor firme ce activează în domenii precum: construcţii civile, instalaţii, utilaje pentru industria petrochimică, cabluri şi izolatori electrici, echipamente electrice, echipamente pentru industria petrolieră, radiocomunicaţii, precum şi reprezentanţi ai unor camere de comerţ şi industrie.

Forumul a cuprins sesiuni de prezentare a diverselor domenii de interes în Libia, precum şi paneluri pe subiecte specifice, precum infrastructura de transmisie gaz, reţeaua electrică, construcţii civile, priorităţile din învăţământ etc.

Participarea la acest eveniment s-a dovedit benefică pentru membrii delegaţiei noastre - a treia ca număr de persoane, după cea a Libiei şi Maltei - timp de trei zile, aceştia iniţiind numeroase contacte de afaceri.

Această misiune economică organizată de CCIB face parte din strategia de relaţii externe a Camerei bucureştene, orientată cu precădere către pieţele din afara Uniunii Europene - Orientul Mijlociu, Africa de Nord, spaţiul ex-sovietic, India, China - piete cu potenţial, mai putin afectate de turbulenţele manifestate pe plan economic şi unde ţara noastră are o excelentă carte de vizită, îndeosebi în domeniul industrial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb