CCIR supune la vot demiterea lui Mihail Vlasov

E.D.
Anticorupţie / 27 martie 2014

Colegiul de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) a convocat, pentru data de 11 aprilie, Adunarea Generală Extraordinară a Membrilor, în care se va propune demiterea lui Mihail Vlasov, preşedinte al Camerei.

Într-un comunicat de presă remis redacţiei, Colegiul, întrunit astăzi, a aprobat cu unanimitate de voturi împuternicirea Biroului de Conducere de a conduce activitatea Camerei Naţionale până la data de 11 aprilie, dată la care va avea loc Adunarea Generală Extraordinară a Membrilor. Cu acest prilej, se va supune la vot moţiunea de cenzură depusă de 32 de Camere de Comerţ şi Industrie Judeţene de demitere a lui Mihail Vlasov din funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

Colegiul de Conducere a decis ca Biroul de Conducere să fie coordonat de Mihai Daraban, vicepreşedinte al CCIR, Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, până la data de 11 aprilie, când, dacă moţiunea va fi adoptată, va fi ales un preşedinte interimar.

Anterior, Biroul de Conducere al CCIR l-a ales ca preşedinte interimar pe Mihai Daraban, care "va coordona funcţionarea până la proxima reuniune a Colegiului de Conducere al Camerei Naţionale, programată pentru 27 martie (n.r. - astăzi) , când cei 27 de membri îl vor valida sau nu şi vor convoca Adunarea Generală, care va alege un nou preşedinte".

Mihail Vlasov a fost ridicat săptămâna trecută de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea aproximativ 200.000 de euro. Suma reprezenta prima tranşă dintr-un milion de euro, bani pe care Vlasov ar fi urmat să-i primească pentru a "aranja" un proces la Curtea de Arbitraj, instituţie aflată în subordinea Camerei de Comerţ, potrivit unor surse judiciare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9756
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4451
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2677
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9563
Gram de aur (XAU)Gram de aur378.7000

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb