Cea mai scumpă clădire de birouri din România va fi inaugurată la finalul lunii

M.A.
Companii #Construcţii / 3 martie 2020

Cea mai scumpă clădire de birouri din România va fi inaugurată la finalul lunii

Omul de afaceri George Copos va inaugura, la sfârşitul lunii martie, cea mai scumpă clădire de birouri din ţara noastră, Ana Tower.

"Valoarea investiţiei este de ordinul a câtorva sute de milioane de euro. Clădirea va fi inaugurată la sfârşitul lunii", au declarat surse din piaţă pentru News.ro.

Reprezentanţii dezvoltatorului spun că Ana Tower respectă toate standardele internaţionale pentru siguranţa la foc, iar structura zgârie norului este proiectată pentru a rezista la orice activitate seismică de 9 grade pe scara Richter.

Aceasta este totodată cea mai modernă clădire de afaceri din Bucureşti şi are de astăzi primii chiriaşi premium - odată cu relocarea companiilor PriceWaterhouseCoopers (PwC) România şi D&B David şi Baias.

De altfel, Ana Tower a fost încadrată în categoria LEED Platinum Green Buiding, iar certificarea dovedeşte grija pentru protecţia mediului pe parcursul construcţiei şi în procesul de alegere a materialelor şi finisajelor naturale, de înaltă calitate. A fost totodată desemnată cea mai îndrăzneaţă clădire de birouri din ţara noastră. Investiţia făcută de Ana Tower Offices s-a bazat pe tehnologii folosite în premieră în România, rezultatul fiind 43.700 de metri pătraţi de spaţii de birouri ultra-moderne.

"Clădirea a fost finalizată cu succes în termenul prevăzut - lucru rar întâlnit în România. Mai mult, clădirea este situată într-o zonă extrem de dinamică a oraşului, care va deveni viitorul 'City' bucureştean. Ne-am străduit să satisfacem toate cerinţele PwC şi pe cele ale viitori chiriaşi, inclusiv în ceea ce priveşte legătura cu staţiile de metrou, spaţii de parcare pentru automobile, staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice, dar şi crearea de facilităţi pentru utilizatorii de biciclete. Sunt mândru că sunt român şi investesc în România", a declarat Gheorghe Copos, dezvoltatorul clădirii.

Chiriaşii beneficiază de opt lifturi de ultimă generaţie - Schindler high-speed - instalate pentru prima oară în România. Clădirea dispune de 1.300 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi de peste 400 de locuri de parcare, în subteran şi suprateran.

Ana Tower Offices face parte din grupul de societăţi Ana Holding, alături de Ana Hotels, cu activităţi în industria hotelieră, şi de Ana Teleferic, transportator pe cablu din România.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Pe naiba cea mai scumpa! Umflaturi marca copos!

    Bine că nu e de ordinul sutelor de miliarde că ne lua Trump la ochi :) cea mai scumpă pe banii băncilor probabil :))

    Clădirile moderne de birouri frizează toate regulile de bun simt. Au consum de energie de pe metru pătrat de 10 ori mai mare decat o clădire clasica. În caz de incendiu durează 1 oră evacuarea personalului - asta la simulări. În caz de incendiu real nu vreau sa ma gândesc cât e

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb