Cegeka România raportează o cifră de afaceri de 47 de milioane de euro

F.D.
Companii / 15 mai 2023

Cegeka România raportează o cifră de afaceri de 47 de milioane de euro

Grupul european de IT, Cegeka, îşi continuă creşterea în Europa. Compania specializată în tehnologie, activă în calitate de integrator şi operator şi un jucător-cheie pe piaţa SaaS, închide anul fiscal 2022 cu o cifră de afaceri consolidată de 871 de milioane de euro. Acesta este o creştere de 17% faţă de cifrele anuale din 2021, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"2022 nu a fost un an uşor. La fel ca şi alte companii din Europa, am întâmpinat instabilitate geopolitică şi provocările creşterii inflaţiei. În ciuda acestor obstacole, am reuşit din nou să obţinem o creştere foarte puternică. Acest succes se datorează în întregime cooperării strânse cu clienţii noştri şi profesionalismului celor peste 6.000 de angajaţi Cegeka. Datorită antreprenoriatului axat pe valoare, am reuşit să aducem o contribuţie tehnologică semnificativă la mai multe proiecte cu relevanţă socială", spune Andre Knaepen, fondator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie Cegeka.

Faptul că am dat prioritate dezvoltării profesionale a colegilor noştri, dar şi creşterii portofoliului de servicii pe o piaţă competitivă, a determinat Cegeka România să obţină rezultate financiare solide în 2022, o cifră de afaceri de 47 milioane euro, conducând la o creştere remarcabilă de 30% faţă de anul 2021, în ciuda faptului că operează pe o piaţă competitivă feroce. "Am reuşit să obţinem opt clienţi noi de înaltă calitate, incluzând aici cinci companii locale şi trei afaceri internaţionale. Acest lucru a depăşit rata de creştere a industriei şi este o dovadă a angajamentului nostru de a oferi servicii excepţionale. Portofoliul nostru de servicii s-a extins, oferind servicii de aplicaţii cu modelul inovator "team-as-a-service'. Acest serviciu oferă o agilitate şi scalabilitate fără egal, devenind o soluţie completă pentru afacerile de toate dimensiunile", declară Lucian Butnaru, Country Director la Cegeka România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb