CEL MAI BUN PLASAMENT Cotaţia acţiunilor "Şantierul Naval Orşova" a crescut cu 80,73%, în ultima lună

M.M.
Ziarul BURSA #Investiţii Personale / 19 aprilie 2007

Acţiunile producătorului portuar "Şantierul Naval Orşova", tranzacţionate la Bursa de Valori Bucureşti sub simbolul SNO, au oferit, ieri, cel mai bun câştig investitorilor care au achiziţionat, la 19 martie, titluri ale acestei societăţi. Cotaţia acestei societăţi a crescut în ultima lună cu 80,73% (exprimat în moneda europeană), dovedindu-se a fi cel mai bun plasament financiar din piaţă.

Pentru persoanele interesate în achiziţia de titluri la fondurile mutuale, doar cele pe acţiuni au oferit, în perioada 19 martie - 18 aprilie, creşteri semnificative. Din totalul portofoliului de fonduri mutuale, "Napoca" a oferit, ieri, cea mai mare creştere de 13,05 procente, raportat la euro.

Indicele BET-FI (exprimat în euro) care reflectă evoluţia de ansamblu a preţurilor acţiunilor celor cinci societăţi de investiţii financiare tranzacţionate la BVB s-a apreciat, în ultima lună, cu 16,60%, iar BET (indicele celor mai lichide zece acţiuni cotate la BVB) cu 2,33%.

Depozitele bancare în lei au adus, ieri, un câştig maxim de 1,19% peste suma iniţială, exprimată în euro, pentru investitorii care au ales, la 19 martie, Piraeus Bank. Iar persoanele care au mizat pe moneda europeană pentru a constitui depozit lunar în euro au avut un câştig maxim de 0,33% din suma depusă la "Libra Bank".

Randamente pozitive a oferit şi achiziţia de obiecte din aur, în urmă cu o lună, investitorii înregistrând, câştiguri de 2,97 procente, raportat la moneda europeană, pe fondul aprecierii preţului acestui metal. Însă, persoanele care au fost mai puţin încrezătoare în oportunităţile oferite de piaţă, şi au preferat să păstreze banii "la ciorap", au înregistrat, ieri, un randament de doar 0,54% din sumă, raportat la euro.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb